Çaktırma Barış'a ben öğretiyorum .s Tabi Kadir'in dediği gibi, ben kaynakla öğrendim elimden geldiğimce öğrenmeye çalışıyorum. Bu işlere meraklı dostlarım için bir ekibimiz var hatta bir Skype grubumuz. Barış vallahi daha fonksiyonla değeri karıştırıyordun ne ara ilerledinJavayi nereden ogreniyorsun ya acaba bende ogrenmek istiyorum bana ozelden anlatir misin ? Justice Whip ben
Silmissin beniÇaktırma Barış'a ben öğretiyorum .s Tabi Kadir'in dediği gibi, ben kaynakla öğrendim elimden geldiğimce öğrenmeye çalışıyorum. Bu işlere meraklı dostlarım için bir ekibimiz var hatta bir Skype grubumuz. Barış vallahi daha fonksiyonla değeri karıştırıyordun ne ara ilerledinSkype gelde konuşalım.
Sen beni eklemiş miydin ki :'(Silmissin beni![]()
JusticeWhip benSen beni eklemiş miydin ki :'(
BiliyorumJusticeWhip ben![]()
Ekliydim neyse senin kararinBiliyorum![]()
Hayir asla.Bu kadarda özür dilerimlik olmaz affedersiniz.Bu arkadas benim yaptiğim eklentiyi çalmış.Arkadaşlar oyunda ki adım TheRafkills.RAR ile açıp baksanız bile adımı görürsünuz.Nasıl şikayet edebilirim ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunu sen mi ekledin ???
ekranın sağ altında rapor var ordan şikayet etHayir asla.Bu kadarda özür dilerimlik olmaz affedersiniz.Bu arkadas benim yaptiğim eklentiyi çalmış.Arkadaşlar oyunda ki adım TheRafkills.RAR ile açıp baksanız bile adımı görürsünuz.Nasıl şikayet edebilirim ?
Mobildeyim hafta içide giremiyorum...Şansızlık.Sizden rapor etmenizi isteseme adam emek hırsızı...ekranın sağ altında rapor var ordan şikayet et
Bana da spigotta yapmışlardı aynısını kaldırtmıştım
Teşekkürler.Umarım kalkar.Bir daha spigota koyacaksam bukkitede koymak zorundayim.EMEK HIRSIZLARI yüzünden.Ben rapor ettim bu arada
Bukkite koy lisans da alıyor otomatikTeşekkürler.Umarım kalkar.Bir daha spigota koyacaksam bukkitede koymak zorundayim.EMEK HIRSIZLARI yüzünden.
Bu çalan kişi aynı zamanda forum üyesi.Mobildeyim hafta içide giremiyorum...Şansızlık.Sizden rapor etmenizi isteseme adam emek hırsızı...