FallOutBoy Buid Takimi

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne alaka ?

Biz Ronin Build Team'dayız. Para ile ilgili hiçbir zaman takıntımız olmadı.Hala hamachi sunucuda çalısıyoruz ve iyi işler çıkartıyoruz.Ronin Akademi açılabilir o yüzden harita yapıp emeğimiz ile bir yerlere gelmeye çalışıyoruz.Paran olabilir. Ama gidipde kimseye paranla hava atamassın !
*Parası ile klima alır*
*Klima ile insanlara soğuk hava atar*
*Parası ile hava atmış olur*

----------------------------------
(İmza)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Her yere konu açarak build takımı falan toplayamazsın.Bu arada build takımı diye bir şey yoktur.

Bu arada Boşuna uğraşma gelecek kişilerle en fazla //walls yaparsın.

Build takımı diye bir şeyin olmadığını bana kanıtlar mısın? B)

İkinci cümlen için de iddiaya var mısın? (Başvurur da reddedilirsem bilemem tabi.)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
CCAbdullah ReisCC
Merhaba deliler,
Sanırım burada paranın her şeyi satın aldığını sanan biri var.
Şöyle söyleyeyim, para sadece bir birimdir. İnsan satın almak için kullanılmaz. Resmen "Kriterlerimi verdim, köle olmak isteyen gelsin" tarzında takılmışsın buraya. Aynı konudan birkaç kere açtın, onu da görmedik değil. Mimar takımı kurabilirsin ama en iyisi olmayacaksın, çünkü senin bu körpe davranışlarına dayanamayıp ayrılacaklar. Her iş paraya bakmaz.
Yani hayal kurmayı bırakıp biraz kişiliğini düzelt de gel.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Build takımı diye bir şeyin olmadığını bana kanıtlar mısın? B)

İkinci cümlen için de iddiaya var mısın? (Başvurur da reddedilirsem bilemem tabi.)

Build ingilizce, Takım ise türkçe kelimelerdir.Bu durumda Build takımı diye bir şey yoktur.Mimar takımı vardır.

mertşahin12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son mimar wefad ettiginde son takım dağıldığında Zekcan paranın yenmeyen bi sey oldugunu ogrenecektir..

Sen para ile mimar satın alabilirsin ama ruhunu asla

Sadrazam Abdullah Paşa'dan özlü sözler--
sana katılıyorum abi[DOUBLEPOST=1431531846,1431531658][/DOUBLEPOST]paran sırat körüsünden geçişe yetecekmi kardeşim ?
seni bu konuyu açınca iyi birisi sanmıştım konuştukca batıyosun ByZekcan