CyborgPvP Resource Pack !

UnrealityTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft PvP Resource Pack: CyborgPvP
Merhaba arkadaşlar ben Enes kanalımın ilk videosunu yükledim abone olup like atarsanız çok mutlu olurum.
İndirme linki açıklamada var.

UnrealityTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk abone olana çatal bıçak seti.
55 abonem var kardeşim ?[DOUBLEPOST=1431378721,1431378680][/DOUBLEPOST]
Gayet güzel gelişir..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
spoiler'ı niçin verdin?[DOUBLEPOST=1431378770][/DOUBLEPOST]
Resource Pack bile olsa mikrofonsuz bir Youtuber ilerleyemez.
Peki bu arkadaş nasıl 24k oldu?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
55 abonem var kardeşim ?[DOUBLEPOST=1431378721,1431378680][/DOUBLEPOST]
spoiler'ı niçin verdin?[DOUBLEPOST=1431378770][/DOUBLEPOST]
Peki bu arkadaş nasıl 24k oldu?
İngilizce İçerik.
Kısa tanıtımlar.
PvP eki.
Ve Türklerde olmayan şey, emeğe saygı.
Türk örnek vermeye çalışırsan daha iyi olacak. İngilizce kanallar zaten büyümeye açık, içerikleri Dünya Dili ile yazılı çünkü.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben nasıl ingilizce içerik yapabilirim mesela ? ayrıca mattgames en sevdiğim resource pack kanalıdır hiç bi videosunda PvP eki yok ve emeğe saygı derken hangi anlamda ? Mattgames'in yaptığı gibi yapıyorum bende.
Ya sen bunu onun yaptığı gibi yapsan da bu tarz tanıtımlara alışık olmayan üyelerimizde bu ters etki yapar. Emeğe saygı dediğim bu, beğenmediysek "Hiç güzel olmamış" diyip geçiyoruz. Adamın yaptığının neresi doğru, neresi yanlış yazmıyoruz.
PvP eki ile kastettiğim şey, PvP resource pack tanıtması. Normal RP'lerden daha çok tutuluyor. Bizim ülkede bu pek takılan bir şey değil tabi .-.
İngilizce içerik yapmak biraz değişik. videonun açıklama kısmını ve başlığını ingilizce yazmak, kendi kanalının hakkında kısmını ingilizceye çevirmek yabancı ülkelerdeki kullanıcıların Önerilenler kısmında bulunmana olanak verir. Bu şekilde de büyüyebilirsin.
Tabi ingilizcen iyiyse, onların yorumlarına cevap vermek lazımdır .s

UnrealityTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya sen bunu onun yaptığı gibi yapsan da bu tarz tanıtımlara alışık olmayan üyelerimizde bu ters etki yapar. Emeğe saygı dediğim bu, beğenmediysek "Hiç güzel olmamış" diyip geçiyoruz. Adamın yaptığının neresi doğru, neresi yanlış yazmıyoruz.
PvP eki ile kastettiğim şey, PvP resource pack tanıtması. Normal RP'lerden daha çok tutuluyor. Bizim ülkede bu pek takılan bir şey değil tabi .-.
İngilizce içerik yapmak biraz değişik. videonun açıklama kısmını ve başlığını ingilizce yazmak, kendi kanalının hakkında kısmını ingilizceye çevirmek yabancı ülkelerdeki kullanıcıların Önerilenler kısmında bulunmana olanak verir. Bu şekilde de büyüyebilirsin.
Tabi ingilizcen iyiyse, onların yorumlarına cevap vermek lazımdır .s
hmm iyi fikir :D

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mikrofon kullanmalısın ve olağanca müzikleri azaltmaya çalış her yerden telif yedirmeye çalışıyorlar çakal bunlar