A4Tech Bloody A6 Mousede Makro Ayarlamayı Bilenler İçeri Lütfen Acil !

ProfesKRO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Yeni Aldığım a4tech bloody a6 mousemde nasl makro yapıldığını söylerseniz çok sevinirim

Not : Driverden bahsediyorum bulamadım hiç

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gaming mouse alanları hiç anlamıyorum. 10 yıldır 10 tl lik a4tech mouse kullanıyorum. Her türlü oyunda bana yetiyor. Sniperla da oynayabiliyorum dota 2 de. Gerçekten çok bir şey değiştiriyor mu mouse?

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gaming mouse alanları hiç anlamıyorum. 10 yıldır 10 tl lik a4tech mouse kullanıyorum. Her türlü oyunda bana yetiyor. Sniperla da oynayabiliyorum dota 2 de. Gerçekten çok bir şey değiştiriyor mu mouse?
2 yıldır normal bir Casper fare ile idare ediyorum. Ve parasının da hakkını veriyor doğrusu :)...

ProfesKRO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sitesinde yapabilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Support/Downloads/Sowftware a tıkla ve indir gerisi senin işin
A Serisi İçin Olanını Bulamadım Acaba Biliyorsan Söyleyebilirmisin[DOUBLEPOST=1431853312,1431853217][/DOUBLEPOST]Bide Paralı Filan Diolar Crack Yapmalısın diyolar Crack Yapanların Mousesi Takipe Alınıp A4Techin Para Cezası Tazminat Davası Gibi Şeyler Yapıldığı Söyleniyor[DOUBLEPOST=1431853397][/DOUBLEPOST]
Uçuyomu o mouse eline masaj mı yapıyo :D şaka yapıyorum. Hassasiyet o kadar önemli mi?
Belki Masaj Yapmasada Tam Eline Oturduğu İçin Elin Rahat Oluyor Öyle Mouuseler Gibi Topa Benzer Şekli Yok