2 yıldır normal bir Casper fare ile idare ediyorum. Ve parasının da hakkını veriyor doğrusuGaming mouse alanları hiç anlamıyorum. 10 yıldır 10 tl lik a4tech mouse kullanıyorum. Her türlü oyunda bana yetiyor. Sniperla da oynayabiliyorum dota 2 de. Gerçekten çok bir şey değiştiriyor mu mouse?
Uçuyomu o mouse eline masaj mı yapıyo2 yıldır normal bir Casper fare ile idare ediyorum. Ve parasının da hakkını veriyor doğrusu...
Fare de ki hassasiyetin önemin mi soruyorsun? (Şaka anlamda değil gerçek soruyorum.)Uçuyomu o mouse eline masaj mı yapıyoşaka yapıyorum. Hassasiyet o kadar önemli mi?
A Serisi İçin Olanını Bulamadım Acaba Biliyorsan Söyleyebilirmisin[DOUBLEPOST=1431853312,1431853217][/DOUBLEPOST]Bide Paralı Filan Diolar Crack Yapmalısın diyolar Crack Yapanların Mousesi Takipe Alınıp A4Techin Para Cezası Tazminat Davası Gibi Şeyler Yapıldığı Söyleniyor[DOUBLEPOST=1431853397][/DOUBLEPOST]Sitesinde yapabilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Support/Downloads/Sowftware a tıkla ve indir gerisi senin işin
Belki Masaj Yapmasada Tam Eline Oturduğu İçin Elin Rahat Oluyor Öyle Mouuseler Gibi Topa Benzer Şekli YokUçuyomu o mouse eline masaj mı yapıyoşaka yapıyorum. Hassasiyet o kadar önemli mi?