efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Böğürtlenli muz
Ben bir dek guacamole de seviyorum o iğrenç şeyi O_oAvokado :/
Zannedersem kendiyle yemek yapılmayan bitkiler meyveye giriyorKeçi boynuzu bir meyvemi ?(Harbiden bi fikrim yok meyvemi ? Bence değildir)
Körsün sanırımDomates meyvemidi ?
Avokadon yoksa sana bir avokada temin edebilirizAvokado :/
İyi oku orda ne yazıyor Muz'u nasıl tomato okudun hayretDomates yazıpta sonra editleyip muz yaz sonrada kör de sen hayırdır biraber ?
Benim klavyemden yazdığım domates kelimesi seni ne kadar ilgilendirir...bir şeyler kanıtlamak istiyorsan skype ver gelBirader salak sandın sen bizi veya hatta şu 7-8 yaşındaki vulftim oyuncuları sandın orada sen domates yazdın sonra editledin muz yazdın.
Sanane bilader benim yazdığım domatesten gecenin kaçı belki yanlış anladım her konuda tartışma çıkarmaBak burada sen sevdiğiniz meyveler yazıyor sende domates yazmışın bende sana domates meyvemi yazdım sende körmüsün diyorsun sen herhalde milleti kendin gibi salak zannediyorsun ? Skypeye gelmekle adammı olunuyordu ?
Bak burada sen sevdiğiniz meyveler yazıyor sende domates yazmışın bende sana domates meyvemi yazdım sende körmüsün diyorsun sen herhalde milleti kendin gibi salak zannediyorsun ? Skypeye gelmekle adammı olunuyordu ?
Sanane bilader benim yazdığım domatesten gecenin kaçı belki yanlış anladım her konuda tartışma çıkarma