Craft man ben üye olduğumda da vardı. Ama ilginçtir ki onda 10 Ekim 2012 yazıyor. Ben ise 11 Aralık 2011 de üye oldum.
Ben hep buralardaydım. Çok az yazı yazdım o kadarüye olduğunu 5 yıl sonra hatırlayıp gelenleri saymıyoruz :/ bir nevi senden yaşlıyım forumda .-.
Belki yan çarıdırCraft man ben üye olduğumda da vardı. Ama ilginçtir ki onda 10 Ekim 2012 yazıyor. Ben ise 11 Aralık 2011 de üye oldum.![]()
Oh God! Yalnız değilmişim...[DOUBLEPOST=1431799085,1431798935][/DOUBLEPOST]
MantıklıBelki yan çarıdır![]()
Sıkma canını. Sende benden 1717 fazla mesaj yazmışsın1 seneyle kaçırmışım sanırım .-.
Nedense *Tecrübe* bu ata sözünü taciz ediyor.akıl yaşta değil baştadır.
not: forum yaşı genç olanlara gelsin
Foruma yeni kayıt olup ta 20 yaşında olan da olabilir. İma etmek istediğim şey o değildi. Bende zaten daha 16 yaşındayımakıl yaşta değil baştadır.
not: forum yaşı genç olanlara gelsin
Mesela o eski avianacraft veya incicraft serverlerinde oynamayanlar o tadı almayanlar bilmezler o zamanların güzel anlarını...Nedense *Tecrübe* bu ata sözünü taciz ediyor.
Aaa şimdi eski anılarım canlandı. İlk oynadığım multi player server pekte iyi bir yer değildi her ne kadar kötü anılarım olsa da.Mesela o eski avianacraft veya incicraft serverlerinde oynamayanlar o tadı almayanlar bilmezler o zamanların güzel anlarını...