- En iyi cevaplar
- 0
ok kaldırdımarkadaşın silmek için bir sebebi olabilir paylaşmasaydın keşke.
ok kaldırdımarkadaşın silmek için bir sebebi olabilir paylaşmasaydın keşke.
bu gayet yeterli benceAmatörce bir skript olduğu için kaldırıldı. Çok istek gelirse profesyonel halini yapabilirim. YML destekli ses effect li filan :s
Amatörce bir skript olduğu için kaldırıldı. Çok istek gelirse profesyonel halini yapabilirim. YML destekli ses effect li filan :s
Sunucu reklamı yapanları direk siliyorumbu gayet yeterli benceelinize sağlık.
Neden Skype Sildiğinizi Bilmiyorum.. :/
OOOO istiyoruz o zamanAmatörce bir skript olduğu için kaldırıldı. Çok istek gelirse profesyonel halini yapabilirim. YML destekli ses effect li filan :s
sunucu reklamı falan yapmadım ki ben hatta siz benim için ak47 olayını yapmıştınız hatırladınızmıSunucu reklamı yapanları direk siliyorum![]()
Ha sizi silmedim ben. Yanlışlıkla yanlış kişiyi silmişimdir. Kodlarken bonzai kullanıyor gibi oluyorum. Ekle scheer_13sunucu reklamı falan yapmadım ki ben hatta siz benim için ak47 olayını yapmıştınız hatırladınızmı
Ekledim. Yanlış bir şey Dedim Ve Sizi Kaybettim Hissettim.Ha sizi silmedim ben. Yanlışlıkla yanlış kişiyi silmişimdir. Kodlarken bonzai kullanıyor gibi oluyorum. Ekle scheer_13
Engellemişim. Skype isminizi verinEkledim. Yanlış bir şey Dedim Ve Sizi Kaybettim Hissettim.Çok Korktum..[DOUBLEPOST=1431804099,1431801315][/DOUBLEPOST]hocam istek yolladım ama sanırım sadece silmekle kalmadınız engellediniz
![]()
aahhaha "coder1824"Engellemişim. Skype isminizi verin![]()