H
HardCore2
Ziyaretçi
nasıl group manager skripti yapabilirim hani yetki verebildiğim bir skript
plugin kullanmayacağımda
aynen öyle permission verebildiğimiz bir skript guruplar oluşturacağız meselapermissionmu kastediyorsun
Tam emin değilimde,
command "/permver <player> <text>"
set {%arg2%} to 1 gibi bişi olabilir -.- ama playerı nasıl ayarlıyacağını tam bilmiyorum
beynim cıss dedi yaBende onu arıyorumkomutta permission var ama permissionu komutla veremedim
Komutla nası perm vercez apeyBasit ya :/
hocam hala skype eklemedin yaBasit ya :/
çok gerek var hocam. sen group manager kullanmayı seversin ben sevmem ben plugin kullanmayı sevmiyorum (en azından kendi yaptıklarım dışında)Ne gerek var kastırmaya ?
Plugin kullanmayı sevmiyorum diye bir şey yok skript boşuna lag yaparhocam hala skype eklemedin yabir durum olduysa açıkca söyle.
bu arada lütfen bize bilgini fışkırt[DOUBLEPOST=1431810397,1431810362][/DOUBLEPOST]
çok gerek var hocam. sen group manager kullanmayı seversin ben sevmem ben plugin kullanmayı sevmiyorum (en azından kendi yaptıklarım dışında)
ya örneğinCidden saçmalıyorsun var ya
Basit ama tonlarca if çıkar tahminen, plugin karşıtı olup skript istemen olman aşırı düzeyde saçma ve gereksiz ve üstüne tekrar diyorum ki lag pls*
nasıl yok ya!? ben sevmiyorum ve kullanmayacağım. istediği kadar lag yapsın.Plugin kullanmayı sevmiyorum diye bir şey yok skript boşuna lag yapar
Tek başıma oynarım diyorsan yardımcı olalım ?nasıl yok ya!? ben sevmiyorum ve kullanmayacağım. istediği kadar lag yapsın.