AK Texturepack 2 (FPS Arttırıcı Ve Stratejik Bir TexturePack) Yenilendi.

Paketi Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    35

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şu anki resimlere bakarak pek bir fark göremedim.
Bow'daki efekt benim kullandığım RP'de de var.
Elmas kılıç ve zırhları düz hale getirmişsin, o kadar.
Crafting ekranındaki yeşil renk hiç güzel durmuyor.
Ayrıca pek bir şey değiştirmemişsin, sadece birkaç eşya.
Menü'deki arka planı sevdim.
Yani 10/6

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şu anki resimlere bakarak pek bir fark göremedim.
Bow'daki efekt benim kullandığım RP'de de var.
Elmas kılıç ve zırhları düz hale getirmişsin, o kadar.
Crafting ekranındaki yeşil renk hiç güzel durmuyor.
Ayrıca pek bir şey değiştirmemişsin, sadece birkaç eşya.
Menü'deki arka planı sevdim.
Yani 10/6
Her Yeni Güncellemede Resimler Değişmiyor. Resimleri Ayda Bir Değiştiriyorum. Bu Resimler Çok Eski Yani Paketi İndirip Bakabilirsin. Çok Daha İyi. GUI'yi de Değiştirmeyeceğim. Tamamen Bana Ait. Yeni Aklıma Fikirler Gelirse Düşünebilirim. Zaten Tek Başıma Yapıyorum Çok Uzun Sürüyor Daha Bütün Eşyalar Pakete Uyarlanmadı Her Güncellemede Daha Yeni Eşyalar Geliyor Zaten Güncelleme Notlarınıda Buraya Giriyorum.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Her Yeni Güncellemede Resimler Değişmiyor. Resimleri Ayda Bir Değiştiriyorum. Bu Resimler Çok Eski Yani Paketi İndirip Bakabilirsin. Çok Daha İyi. GUI'yi de Değiştirmeyeceğim. Tamamen Bana Ait. Yeni Aklıma Fikirler Gelirse Düşünebilirim. Zaten Tek Başıma Yapıyorum Çok Uzun Sürüyor Daha Bütün Eşyalar Pakete Uyarlanmadı Her Güncellemede Daha Yeni Eşyalar Geliyor Zaten Güncelleme Notlarınıda Buraya Giriyorum.
Çalış sen çalış :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kullanmadan Yargılaman Hoşuma Gitmedi O Kadar Her Gün 1-1.5 Saat Pakete Ayırıyorum. 3-4 Güne Bir Güncelleme Getiriyorum. Yeterli Değilmi Sence Bu Çalışma ? :D
Kullanmadan yargılama değil , çok uzun sürüyor felan demişsin ya ona dedim, " :( " işareti ile arasında ilişki yok yani >.<

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu benim kanal için editlesene

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kafa üstte saç kısmında yani vücüdü bacağında gibi
Öylemi :D Düzeltiyim Hemen
Bunu benim kanal için editlesene

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kanal Linki Alayım[DOUBLEPOST=1432919924,1432919356][/DOUBLEPOST]Download Link Güncellenmiştir.[DOUBLEPOST=1433000564][/DOUBLEPOST]Steve Skininde Bulunan Hata Giderildi.[DOUBLEPOST=1433922997][/DOUBLEPOST]This is for the players.
Güncelleme