KareKent149
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Hangi resim[/url][/IMG] Güzel gibi![]()
Ram şu an müsait değil öyle bir plugin içindynamic map eklesek ne olur acaba ??
Mesela ne değişebilir ?Sunucu dahada güzel olabilirdi![]()
yok eskiden biraz kötüydü şimdi girdim baktım gayet güzel başarılarMesela ne değişebilir ?
Resimler at, inceleriz grooKritex builder ihtiyacın olursa buradayım bayağı tecrübelendim
Edit:"Groo benim bu arada "
Dipnot:İşsiz olduğum için değil ortamınızı özlediğim için yoksa yapmak üzere olduğum 2 map ve yapacağım 2 map var
Benimde Aynı Sorun Oldu Arenadaydım Üstüm Boştu Ondan Vuramıyorlardı Bende warp arena çektim adamlar fly dedi troopsda geldi fly dedi greafearl Reklamcı Arkadaşımızda İtiraz Etti Onada Susmassan Banlarım Deyip Onuda Sustur Hatta Tekrar Yapıyım Dedim Yine Atladım yine warp Çektim Yine Fly Dedi İp Ban Atıtı Ve 1 Gün Ban Yedin Hilelerinden Kurtul Yazdı Ben Onada bir şey Demedim 1 Gün Sonra Açılır Dedim Ama Hala Açılmadı Bu Sorun Çıktı Adım Tunaa Oyunda 2. Çarımda Var Oda Tunaa Saygılarımla İyi Günler ve İyi Oyunlar Dilerim...sebepsiz yere banlandım moderator teag2 nin bir arkadaşını kestim diye bana süresiz ban , ip ban gibi bir şey atti banımı açarmısın kurucu , bu teag2 denen rezil heriftende derhal kurtulmanı öneriyorum.
Girebilirsin oyuna tuna, böyle sorunlar karşısında bana ulaş lütfen direk. Ben yardımcı olurum her türlü konuda.Benimde Aynı Sorun Oldu Arenadaydım Üstüm Boştu Ondan Vuramıyorlardı Bende warp arena çektim adamlar fly dedi troopsda geldi fly dedi greafearl Reklamcı Arkadaşımızda İtiraz Etti Onada Susmassan Banlarım Deyip Onuda Sustur Hatta Tekrar Yapıyım Dedim Yine Atladım yine warp Çektim Yine Fly Dedi İp Ban Atıtı Ve 1 Gün Ban Yedin Hilelerinden Kurtul Yazdı Ben Onada bir şey Demedim 1 Gün Sonra Açılır Dedim Ama Hala Açılmadı Bu Sorun Çıktı Adım Tunaa Oyunda 2. Çarımda Var Oda Tunaa Saygılarımla İyi Günler ve İyi Oyunlar Dilerim...
Keşke herkes premium kullansada öyle bir imkanım olsa.Sunucuyu artık Premium yapsanız
Teşerkkür Ederim GerçektenGirebilirsin oyuna tuna, böyle sorunlar karşısında bana ulaş lütfen direk. Ben yardımcı olurum her türlü konuda.