Moralinizi gerçekten bozan bir şey olduğunda ne yaparsınız?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Lafı uzatmadan başlıktaki soruya geçiyorum. Ciddi tavsiyeler olursa memnun olurum.

-Umursamamayı denedim.
-Çabalamayı denedim.
-Unutmayı denedim.

Denemediğim sadece pes etmek kaldı, daha iyi bir tavsiye gelmeden pes edip bırakmayı düşünmüyorum ama olmazsa da yapacak başka bir şey yok.

Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Reactions: DIO
En iyi cevaplar
0
geçici çözümler söyliyim en basidinden uyumak erken uyu biraz belki rüyyanda güzel şeyler görürsün ancak uyandıktan sonra kabus yeniden başlar ikinci seçenek ise bazen alkol kullanırım fazla sapıtmadan insana istemsiz mutluluk veriyor üçüncüsü bol brutal vocalli şarkılar dinlemek
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
veya son söylediklerimden ikisinide aynı anda yaparsan tadından yenmez ama dediğim gibi bunlar sadece geçici çözümler zaten bir süre sonra geçiyor bende moral bozukluğu çabuk toparlıyorum kendimi nasılsa

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ne olduğuna bağlı*

Aşırı saçma olmaya başlayacak ama anlatamayacağım bir şey diyeyim. Genel olarak düşünebilirsin. Moralin bozulduğunda ne yaparsın mesela? Sorunu çözmek için de değil sadece unutabilmek ya da umursamamak için ne yapabilirim gibisinden öneriler de olur.

Kendi sorununa bu kadar rahat çözüm bulamıyor insan, elin kolun bağlı. Başkasına yardım ederken kullandığın cümleler sende fayda etmiyor.

@Iskefiyeli18 elinde bir şeyler var mı buna yönelik?

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Görmezden gelmeye çalışırım,
-Eğer samimi olduğum birisi ise üstüne atlarım,
-Eğer tanımadığım bir kişi ise o alandan uzaklaşırım,
[EKSTRA]-Eğer ailem ise hiçbir şey yapmam, sadece dediklerini uygularım...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
geçici çözümler söyliyim en basidinden uyumak erken uyu biraz belki rüyyanda güzel şeyler görürsün ancak uyandıktan sonra kabus yeniden başlar ikinci seçenek ise bazen alkol kullanırım fazla sapıtmadan insana istemsiz mutluluk veriyor üçüncüsü bol brutal vocalli şarkılar dinlemek
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
veya son söylediklerimden ikisinide aynı anda yaparsan tadından yenmez ama dediğim gibi bunlar sadece geçici çözümler zaten bir süre sonra geçiyor bende moral bozukluğu çabuk toparlıyorum kendimi nasılsa

Alkol kullanmıyorum ama müzik faydalı olabilir, denerim.

Bendeki sorun şu, moralim ne zaman yerinde olsa bir yerden hortlayıp geliyor değişik şeyler. Bir insanın beni muhatap alıp söylediği kırıcı söz vs. gibisinden de değil, bu tür şeyleri umursamıyorum çünkü.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aşırı saçma olmaya başlayacak ama anlatamayacağım bir şey diyeyim. Genel olarak düşünebilirsin. Moralin bozulduğunda ne yaparsın mesela? Sorunu çözmek için de değil sadece unutabilmek ya da umursamamak için ne yapabilirim gibisinden öneriler de olur.

Kendi sorununa bu kadar rahat çözüm bulamıyor insan, elin kolun bağlı. Başkasına yardım ederken kullandığın cümleler sende fayda etmiyor.

@Iskefiyeli18 elinde bir şeyler var mı buna yönelik?
Demeye çalıştığım, arkadaşına falan mı bir şey oldu bir şeye mi üzüldün <-<

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
-Görmezden gelmeye çalışırım,
-Eğer samimi olduğum birisi ise üstüne atlarım,
-Eğer tanımadığım bir kişi ise o alandan uzaklaşırım,
[EKSTRA]-Eğer ailem ise hiçbir şey yapmam, sadece dediklerini uygularım...

Madde 2 ile 3'ü karıştırabiliyor muyuz acaba birbirine? Yeni bir şey ortaya çıkarmak için.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sorunun türüne göre değişir :(
Kimisinde kendini ona alıştırman gerekli kimisinde sürekli başka şeylerle meşgul olarak kafa dağıtman yeterli :(
Bildiğim kalıcı çözümler bunlar*

En iyi cevaplar
0
Alkol kullanmıyorum ama müzik faydalı olabilir, denerim.

Bendeki sorun şu, moralim ne zaman yerinde olsa bir yerden hortlayıp geliyor değişik şeyler. Bir insanın beni muhatap alıp söylediği kırıcı söz vs. gibisinden de değil, bu tür şeyleri umursamıyorum çünkü.
ulan aynısı bende de oluyor sabah yataktan mutlu bir şekilde kalkıyorum o şey sanki senin o anını gözlüyormuş gibi gelip sana çatıyor

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Kelin ilacı olsa başına sürermiş be abi. Benimkine benzer bir durum mu yoksa?