Moralinizi gerçekten bozan bir şey olduğunda ne yaparsınız?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Geçici bir şeyler buldum sayılır ama ne kadar idare edebilir bilmiyorum. Kanserden kurtulmak için portakal yemek gibi bir etkisi var sadece şu anda.

Dizi izlemek. (House)
[DOUBLEPOST=1431887207,1431887162][/DOUBLEPOST]
Kelin ilacı olsa başına sürermiş be abi. Benimkine benzer bir durum mu yoksa?

Sayılır ama bende kısa devre de var.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
derdini anlatmayan çare bulamaz herkes 4 4 lük değil herkesin bir sorunu var dır birine sorununu anlatmaktan çekinirsen içene kapanırsan sorununa çözüm bulamazsın bazen konuşmak dertleşmek iyi gelir özel olsun veya olmasın seni tanıyan ve ya sana saygı gösteren birine derdini açmalısınki karşıdaki kişi de sana yardımcı ola bilsin şu mantıkla bakma olaya bana ne olduğu kimin umurunda deme konuşmak istersen iyi bir dinleyiciyimdir özel mesaj aracılığı ile veya skype her türlü konu hakkında konuşa biliriz yeter ki sen anlatmak iste :)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçici bir şeyler buldum sayılır ama ne kadar idare edebilir bilmiyorum. Kanserden kurtulmak için portakal yemek gibi bir etkisi var sadece şu anda.

Dizi izlemek. (House)
[DOUBLEPOST=1431887207,1431887162][/DOUBLEPOST]

Sayılır ama bende kısa devre de var.
Bende FNAF elmaları var bu durum için :).

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
derdini anlatmayan çare bulamaz herkes 4 4 lük değil herkesin bir sorunu var dır birine sorununu anlatmaktan çekinirsen içene kapanırsan sorununa çözüm bulamazsın bazen konuşmak dertleşmek iyi gelir özel olsun veya olmasın seni tanıyan ve ya sana saygı gösteren birine derdini açmalısınki karşıdaki kişi de sana yardımcı ola bilsin şu mantıkla bakma olaya bana ne olduğu kimin umurunda deme konuşmak istersen iyi bir dinleyiciyimdir özel mesaj aracılığı ile veya skype her türlü konu hakkında konuşa biliriz yeter ki sen anlatmak iste :)

Kime güveneceğini bilmeyen biri sayılırım. Kolay kolay sıkıntılarımı anlatamıyorum, insanlara güvenmem pek. (Sakın yanlış anlaşılma olmasın, kişisel olarak gerçek hayattan birebir tanışmadığım kimseye gerçek sıkıntılarımı anlatacak kadar güvenemiyorum. Haklı olarak bu konuda biraz çekingenim ama anlatmayı düşünürsem bu konu için özelden mesaj atacağım ilk kişi olursun zannımca.)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Denemediğim bir şey daha varmış, ilgisini çeken olursa diye yazayım:

Acının dozajını hissizleşene kadar artırırsam nasıl olur? Denemiş olan var mı? (Fiziksel acı değil.)

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açarım hardcore şarkıları dinlerim youtubeye girip bir kanalın komik olan videolarını izlerim