Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
IxI - Burada x kısmına gelen bir karakter Minecraft'ı çökertiyor. (Bilen çok az kişi var.)
Ve ben buna çözüm buldum.ASCII Karakterlerini engelleyen özellik ekliyorum.
Bu açıkta serverdeki herkese crash verilebilirmi ? Yani bu açığı bilen bir oyuncu herkese crash verdiriyor ve herkes serverde atılıyor ?

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet sanırım bu yüzden sürekli crash verdi serverim. Plugini sildim. 2.0 çıktığında yüklicem tekrar.[DOUBLEPOST=1431887424,1431887372][/DOUBLEPOST]Çıktı bile. Elinize sağlık. Her gün giriyorum bu konuya. Takipdesin :)

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
NOT: Eğer sunucuda geri atmalar oluyorsa lag-control: özelliğinde 0.5 arttırın.Hala devam ediyorsa arttırmaya devam ederek uygun olanı bulun. (0.5 şart değil istediğiniz gibi yapın.)

ahmettarik5834

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler. Muhteşem bir plugin. Yazın server açmayı düşünüyorum. Açınca direk bu plugini yükleyeceğim. Bide ben bilgisayarda kurduğum sw de iDisguise(yanlış yazmış olabilirim) hata veriyor bu nedenle bazen plugin çalışmıyor. Birçok sürümünü denedim ama hep hata aldım. Sadece craftbukkit 1.7.2 de almadım ama ben spigot kullanmak istiyorum. Tekrar Teşekkürler.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Kill Aura sisteminde değişiklik varmı ?

Bu arada isteyene dropbox linki dosya.tc hem yavaş hemde bol reklamlı.: (direkt link, reklamsız.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
2.0'da tam olarak eklenenler neler configde anlamadığım lag-control: 0 falan var.