[İstek] İtem Yükseltme (+Basma) Plugini

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
efsun yada kılıcın özellikleri olmassa yapılır yani kılıca özel özelliksede olur ama normal bi kılıca özellik eklersen yani lore yada stats falan eklersen adam +1 den +2 ye giderken özelliklerin korunması gerekiyor ondan olmıycağı için kılıçlara özel özellik yapmalısın. çok basit mantığı var ama kodları ezbere bilmen gerekiyor öyle birini buur yaptırırsın

acıttı?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eşyalarla ilgilenen plugin item lore stats kullanıyorum :( Eşya editliyor export ediyor gerektiğinde de tekrar alıyorsun bu pluginin pek yararı olacağını sanmam çünkü tüm itemlerin bir alt adı var item lore statsda benim belirlediğim mesela başlangıç asası +2 iteminin asa1x2 gibi adları var ve ben bu itemi almak için /ils give <oyuncu adı> asa1x2 yazıyorum.
Yani senin plugininde de bu /ils give {değer1} {değer2} gibi bir komut çalışacak yükseltme başarılı olunca ama burdaki değer1 oyuncu adı olacak onu plugin kendi gircek yandaki değer2 de yükseltilecek itemin alt adı olacak ki onu benim girmem gerekiyor item güncellendiğinde vs tekrar değiştirmek için yani sen plugini değil sadece komutu kullanacaksın galiba ?
Hayır. Pluginden komut çalıştıramazsın. Yapacağım şeyler biraz daha komplike olacak bu arada artık başlıyorum.
Kullandığın sunucuyu at (craftbukkit.jar veya spigot.jar)
İtem lore statsı at ki yazacağım sürümle seninki çakışmasın.
Eşyalar nerede tutuluyorsa onları da at devamını ben hallederim.

kırmızıkapşonluçocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
efsun yada kılıcın özellikleri olmassa yapılır yani kılıca özel özelliksede olur ama normal bi kılıca özellik eklersen yani lore yada stats falan eklersen adam +1 den +2 ye giderken özelliklerin korunması gerekiyor ondan olmıycağı için kılıçlara özel özellik yapmalısın. çok basit mantığı var ama kodları ezbere bilmen gerekiyor öyle birini buur yaptırırsın

acıttı?
Lorelere zarar gelmeyecek ki zaten çünkü editlenmiş itemi biz item lore stats plugininden geri çağırıyoruz zaten eski item de silineceği için loresinin önemi yok[DOUBLEPOST=1431960613,1431960544][/DOUBLEPOST]
Hayır. Pluginden komut çalıştıramazsın. Yapacağım şeyler biraz daha komplike olacak bu arada artık başlıyorum.
Kullandığın sunucuyu at (craftbukkit.jar veya spigot.jar)
İtem lore statsı at ki yazacağım sürümle seninki çakışmasın.
Eşyalar nerede tutuluyorsa onları da at devamını ben hallederim.
Tamam bi saniye skype verebilir misin daha rahat olur

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
yani bi itemin ils ile birden fazlalısını yapıcaksın yani o kılıcın +1 lisi ni ve+2 lisini yapıcan adam tıklayınca +2 yi vericek ancak adam özel lore yada özellik koyarsa o kaybolur yoksa çok kolay yapılır

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer zamanım olursa GUI li hale getirip sana atarım[DOUBLEPOST=1431960789,1431960732][/DOUBLEPOST]
Lorelere zarar gelmeyecek ki zaten çünkü editlenmiş itemi biz item lore stats plugininden geri çağırıyoruz zaten eski item de silineceği için loresinin önemi yok[DOUBLEPOST=1431960613,1431960544][/DOUBLEPOST]
Tamam bi saniye skype verebilir misin daha rahat olur
[email protected][DOUBLEPOST=1431961234][/DOUBLEPOST]En iyisi sen skype ver.