Sizce Faction Server Lapislimi olmalı lapissiz mi ?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok fazla kişi gelsin, sunucu tutsun ama eğlence olmasın etrafta elmas setler uçuşsun istiyorsan. Lapisli sunucu,
Neredeyse kimse gelmesin, sunucuda in cin top oynasın, ancak giren 1-2 kişi de eğlencenin dibine dibine vursun istiyorsan. Lapissiz sunucu aç derim.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer lapisli açarsan çok fazla çocuk çoluk gelir. Rahat bir şekilde vip lerden para kazanırsın. Fakat lapissiz açarsan az kişi olmasına rağmen adam gibi birileri ile karşılaşırsın...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benimde istediğim lapissiz ama serverin bi yerden kar etmesi gerekiyor :S
Öyle bir şey olsa keşke ancak yok. Bu yüzden forumda birçok lapisli sunuculara karşı açılmış konular. Önüne geçemiyoruz çünkü bilinçli oyuncu kitlesi bilinçsiz oyuncu kitlesinden daha az.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen mesela özel server parası filan ekle editli itemler bosslar hatta faction açma rpg aç

SaphireOnline

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Valla bugün yarın reklam olcak banner şeklinde onun için serverımı en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorum ondan size sordum masraflar yedi bitirdi beni :S[DOUBLEPOST=1431971814,1431970262][/DOUBLEPOST]
Aynen mesela özel server parası filan ekle editli itemler bosslar hatta faction açma rpg aç
Serverı rpg yapacağım büyük ihtimal