selam

ContraSehabe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rap yerine ne dinledin ya da hiç rap dinledin mi merak ettim. Rap sokak sanatıdır ve hayatın her noktasına uzanabilir. Politikadan tut rapçinin hayatına kadar herşeyi anlatabilir. Sadece aşk, yanlızlık falan değil yani.
Bu arada Hande Yener'in yaptığı şey çok anlamlı yada olgun kişilere mi hitap ediyor da sen rape "ergence" diyerek rapi küçümsüyorsun?
Yine de herkesin zevki, düşünceleri falan farklıdır saygı duyarım ve pop müzikte bana ergence geliyor. Türkçe pop için konuşuyorum.
Helal be kanka :(
Bu tartışmayı Hande Yener'in anlamlı bir sözüyle sonlandırıyorum.
** Ya ya ya ben güzel .s

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Okairu, Aleyna. Ben de Gürkan. Yaşım 15 Haziran doğumluyum İkizler burcuyum iki evim bir traktörüm var.
Ben de senin gibi bir anime fanıyım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunlar da benim hesaplarım. İzlediğim animelere buradan göz atabilirsin. Benim animelerim genelde harem, romantizm, ecchi türünde olur. Bunlar dışında ilgimi çekenleri izlerim. Animeler hakkında sorun varsa, özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsin. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Sapık ya da pedofili değilim bu arada.

Müzik zevki olarak ezeli düşmanlar sayılabiliriz. Sana tavsiyem, o saçma sanatçıların o saçma şarkılarını dinlemeyi bırakıp, "GERÇEK MÜZİK" olan, sana asıl mutluluğu yaşatan, sana asıl hayatın anlamını gösteren, sana asıl enerjiyi veren step müzik dinlemeye başlamalısın. Ya da elektro. Her neyse.
Herkesin renkleri, zevkleri farklı tabi. Bu sadece büyük bir öneri.

Oyun olarak sadece S4League oynarım. Nedeni çok tempolu bir oyun olması. Minecraft'ı bıraktım, aklımda güzel bir skript ile geri dönüş yapmak var. Belki yaparım, belki yapmam. Skripte bağlı.

Tekrardan okairushinasai.

-z0rin

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu kız tanışma mesajlarına yazarım;
Zaten avatar ve nicklerden anladım ki burası anime seven bir topluluk ben de severim flm
niyeyse tüm kızlar bu mesajı yazıyor tanışma konularına.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öhöm Balkon konuşması bende gençler ;

Selam. Öncelikle 15 Yaşındayım. Adım boşver forumda bulursun. Galatasaray tribünlerinde büyüdüm hemen hemen. Tabi haliyle bir fanatiğim. Anime sevmem. Forumda sırf birkaç kişi ve takımım için kalıyorum yoksa zaten bir ailem var ( GGG <3 ) Forumda sansürlü argolu konuşurum. Ve çok eleştiririm. Açıkçası beni eleştirebilirsiniz sorun olmaz. Eskiden mimardım. Şimdi gerçekten mimar olacağım büyük ihtimal. Ben bu kadarım (aslında değilim çaktırmayın)

@BurnerTroll @KinchouKan Ya kemal abi allah aşkıma Kemall yap şu adını zor etiketledim valla ya.
Ahah :D
İzin vermiyorlar :(

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Seni ne zaman görsem hep kavgadan bahsediyorsun. Başka bir şey bildiğin falan yok dediğim gibi ezbere mesaj yazıyorsun. Ve böyle yaparak kavgaları ateşliyorsun. Dediğim doğru değilse hemen buradaki konumu kapatır, giderim. @KinchouKan @BurnerTroll Haksız mıyım?
daha sadece burası hariç sadece 1 kere yazdım ne zaman görsem diyorsun ayrıca kavgaları ateşlemek için bir şey yaptığımı sanmıyorum onun tarafını bunun tarafını tutarak bir mesaj yazdığımı bilmiyorum sadece genel konuşuyorum

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hande Yener'imin yaptığı müzik senin No.1 ine bedel.
Şöyle deyim. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Yani Rap sevmiyorsan bunu hakaret edermişçesine kendi sevdiğin şeylerle karşılaştırmaktan vazgeç. Biz rap seviyoruz. No.1 e yaptığın küçümseme bize de yapılmış gibi oluyor.

Hypnos_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok artık daha neler. No.1 e bedelmiş falan. Sen No.1 in bir şarkısını bile dinledin mi ki Hande Yener ile karşılaştırıyorsun?
Şöyle deyim. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Yani Rap sevmiyorsan bunu hakaret edermişçesine kendi sevdiğin şeylerle karşılaştırmaktan vazgeç. Biz rap seviyoruz. No.1 e yaptığın küçümseme bize de yapılmış gibi oluyor.
İyice tanrılaştırdınız be. Ne no.1 miş arkadaş.