super_hero007
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Salamender Man 2013'de bıraktım bu kanalıOoo Sonunda Filfty Frank izleyen bir üye buldum.
Daha neler neler var kaka bile yalıyor.
Bu daha hiçbir şey
''nyeeees''
Salamender Man 2013'de bıraktım bu kanalıOoo Sonunda Filfty Frank izleyen bir üye buldum.
Daha neler neler var kaka bile yalıyor.
Bu daha hiçbir şey
''nyeeees''
Pink guy yakında Creepypasta karakteri olmazsa benim adım da furkan değil arkadaşım !ULAN... Bir an FNAF taki purple guy ne ara sapıklaştı diyordum. Tırstım be...
Purple guy da çocuk katili :/.[DOUBLEPOST=1432017302,1432017241][/DOUBLEPOST]1:23"ARE YOU SPERM?"Pink guy yakında Creepypasta karakteri olmazsa benim adım da furkan değil arkadaşım !![]()
Tamam işte o da girer abilerin içinePurple guy da çocuk katili :/.
Sen daha şu sahneyi görmedinPurple guy da çocuk katili :/.[DOUBLEPOST=1432017302,1432017241][/DOUBLEPOST]1:23"ARE YOU SPERM?"
Eğer sürdüğüm bir araca gelseydi o ne yapacağımı biliyorum :/ (sapıkça değil, arabanın bagajından bir beyzbol sopası alıp ölünceye kadar pataklamak :/.).Tamam işte o da girer abilerin içine
1 dk hemen yazıyorum[DOUBLEPOST=1432017374,1432017315][/DOUBLEPOST]
Sen daha şu sahneyi görmedin
1:58 izle ve hayatın acımasızlığını gör sarper dostum![]()
Adam zaten üzerine çöp kutusu atıyorEğer sürdüğüm bir araca gelseydi o ne yapacağımı biliyorum :/ (sapıkça değil, arabanın bagajından bir beyzbol sopası alıp ölünceye kadar pataklamak :/.).