[Istek]Her 2 Dakikada Bir Lag Clear Ceken Skript

drinkofatih

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
clear all "drops" da veriyor sadece suan[DOUBLEPOST=1432027207,1432027067][/DOUBLEPOST]
Zaten aynısı ben yazdım bozuk dedi demekki arkadaş hiç anlamıyor skriptten yanlış tabları yazmış.Bu arada artık sana yardım etmiyecek kimse oyunun bo* çıkartan çocuk
banamı dediniz acaba ?

drinkofatih

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tamam beyler sağolun en son verilen komut çalıştı yorum yapan herkese teşekkürler[DOUBLEPOST=1432027377,1432027310][/DOUBLEPOST]Normal Oyunda hile Kullanmam Kendi Serverim Olduğu için bazı işleri huzuni ile yapmam gerekiyor istediğiniz kadar yorum atabilirsiniz ayrıca yaşımda 17 çocuğ'um yani

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
tamam beyler sağolun en son verilen komut çalıştı yorum yapan herkese teşekkürler[DOUBLEPOST=1432027377,1432027310][/DOUBLEPOST]Normal Oyunda hile Kullanmam Kendi Serverim Olduğu için bazı işleri huzuni ile yapmam gerekiyor istediğiniz kadar yorum atabilirsiniz ayrıca yaşımda 17 çocuğ'um yani
Yaşın 17 değildir büyük ihtimal(konuşmalarından belli) ve forumdaki arkadaşlar 15 yaş altında çoğu :?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Yaşın 17 değildir büyük ihtimal(konuşmalarından belli) ve forumdaki arkadaşlar 15 yaş altında çoğu :?
Yaşının seni ilgilendireceğini düşünmüyorum bu arada 9 yaşında olup 18 yaşından daha iyi olanlar var, 18 yaşında olup 9 yaşından daha kötü olanlar da var.