- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar swyi her başlatınca ayda reload çekince ve Her 1 saatte bir sunucu otomatik olarak /skript reload all komutunu girmesini istiyorum. Varmı yapabiliecek olan?
@unio
@MrUnioDex
@unio
@MrUnioDex
çünkü /skript reload all yazmadığım sürece bazenleri skriptler çaklıpşmıyor. Yapabilrimisin lütfen çok lazım.Bunu neden istediğini anlamadım. Sunucuyu her yeniden başlatınca Skript'te zaten otomatik olarak yeniden başlar. Neden tekrar yeniletiyorsun ki?
Otomatik restart plugini varmı ?Skriptlerinde sorun olabilir. Bunuda farklı bir skriptle çözmeyi dene:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kod olmaz mı ?@MrUnioDex bana plugin olarak lazım
@Override
public void onEnable() {
PluginManager plManager = Bukkit.getServer().getPluginManager();
Plugin plugin = plManager.getPlugin("Skript");
if ((plugin != null) && ((plugin.isEnabled()) || (plManager.isPluginEnabled(plugin)))) {
// Skript bulundu.
Bukkit.getServer().dispatchCommand(Bukkit.getServer().getConsoleSender(), "skript reload all");
}
}
// Veya;
@EventHandler(priority = EventPriority.HIGHEST)
private void onPluginEnable(PluginEnableEvent event) {
if (event.getPlugin() == null) return;
if (event.getPlugin().getName().equalsIgnoreCase("Skript")) {
Bukkit.getServer().dispatchCommand(Bukkit.getServer().getConsoleSender(), "skript reload all");
}
}
bunu nasıl çeviricem 5 ay önce sadece onu biliyordum zatenKod olmaz mı ?
PHP:@Override public void onEnable() { PluginManager plManager = Bukkit.getServer().getPluginManager(); Plugin plugin = plManager.getPlugin("Skript"); if ((plugin != null) && ((plugin.isEnabled()) || (plManager.isPluginEnabled(plugin)))) { // Skript bulundu. Bukkit.getServer().dispatchCommand(Bukkit.getServer().getConsoleSender(), "skript reload all"); } } // Veya; @EventHandler(priority = EventPriority.HIGHEST) private void onPluginEnable(PluginEnableEvent event) { if (event.getPlugin() == null) return; if (event.getPlugin().getName().equalsIgnoreCase("Skript")) { Bukkit.getServer().dispatchCommand(Bukkit.getServer().getConsoleSender(), "skript reload all"); } }