Güzelmi ? Daha bölümler yapcamHmmms, bana parkur misali geldi.
Bana kalırsa, buna parkur demen daha doğru olur. Ama ilk yapımın ise, 7/10 (ilki değilse 5/10)Güzelmi ? Daha bölümler yapcam
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Daha iyi olabilir ama, bunlar yetenek işi olduğu gibi, aynı zamanda tecrübe işi. Bence başka yapılara/parkurlara/minigames maplarına bakarsan daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.İlk yapımım mimari nasıl ?
Parkur falan eklicemGayet başarılı bir çalışma olmuşFakat biraz daha geliştirilebilir yani haritalar değişebilir
Birde oyun yerleri nasıl indirme linki nasıl hemen iniyorGayet başarılı bir çalışma olmuşFakat biraz daha geliştirilebilir yani haritalar değişebilir
Beni gormene gerek yokkiBi bas git şu forumdan habire gidiyorum diye konu açıyorsun gitmiyorsun moralim bozuluyor seni görünce
"Göz Ardı Et" butonu orda bostancı başı değilBi bas git şu forumdan habire gidiyorum diye konu açıyorsun gitmiyorsun moralim bozuluyor seni görünce
Benim suçum ne ya ben konu aciyorum gereksiz diyorlar aptalca diyorlar görmesinler beni olur biter"Göz Ardı Et" butonu orda bostancı başı değil![]()
Göz bu görmesin diye birşeymi varBenim suçum ne ya ben konu aciyorum gereksiz diyorlar aptalca diyorlar görmesinler beni olur biter