Minecraft Açılmıyor ! Anlamadığım bir sorun var

Achar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merbaha bununla ilgili bir konu daha açmıştım ama onda umduğumu bulamadım ve yeniden bir yazı yazmaya karar verdim.Öbür konuyuda silemedim maalesef :(
Öncelikle eskiden bu bilgisayarda (leptop) minecraft açılıyordu fakat formattan sonra bir daha açılmadı.Sorun tam olarak şu oyuna giriyorum minecraft üyeliğimi yazıyorum(pre değilim ama minecrafta üyeyim)oyuna giriyor. Play'a basıyorum kapanıyor oyun ekranı açılcak sanıyorum oyun ekranı değil kapanan ekran tekrar açılıyor
Önce minecraft.Net'ten indirdim olmadı.Tamindir'den indirdim ondada olmadı nomercy den indirdim yine olmadı.Sonra Windows 8.1 le uyumlu javayı kurdum.Yine açılmadı.Ekran kartı güncellemesi yaptım Bilgisayarım>Özellikler>Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcısı ordan 2 tane seçenek var 2'sinide denedim yine olmadı.
İşlemci :AMD V140 Processor 2.30 GHz Yüklü Bellek(RAM):2,00 GB(Kullanılabilir miktar 1,75 GB Sistem türü:32 Bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci Bilgisayar türü Toshiba
oyuna giriyorum ekran kapanıyor(normalde ekran kapandıktan sonra oyunun kendi ekranı açılır) sonra kapanan ekran açılıyor

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
senin konunu hatırladım minecraft üyeliği pre değilsen ne işe yarar ki :)
premium değilsen o 3 yerdende indirme sana tavsiyem teamextreme

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
Mineshafter deneyebilirsin...
(Hatayı gönderir misin..?)

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun kapanıp tekrar açılması şudur; profilde Hide Launcher'ı seçmişsin oyun açılırken Launcher saklanıyor oyun hata ile kapanıyor Launcher Hide modunda olduğu için oyun kapanınca geri açılıyor. Varsa bir Crash Report at

Achar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyunun kapanıp tekrar açılması şudur; profilde Hide Launcher'ı seçmişsin oyun açılırken Launcher saklanıyor oyun hata ile kapanıyor Launcher Hide modunda olduğu için oyun kapanınca geri açılıyor. Varsa bir Crash Report at
crash report at derken ? zaten oyun launcher kapanıp açılınca ilaveten en sağda crash report geliyor ondada report to mojanga tıklanmıyor ama altındaki open the reporta tıklayınca bir yazılım geliyor hata kodu galiba geliyor . ama eğer tamindirden indirdiğim minecraftta ise aynı ekran çıkıyo tek fark report to mojang yazısına tıklıyabiliyorsun crash report yanında birde game output(nick) diye bir sayfa seçeneği daha çıkıyor.
Resimlerini ekran resmi çeken tuşla çektim masa üstünde kaytlı ama resimleri atamıyorum sıkıntı orda internetten istiyor.
nomercymc den indirdiğim minecraftta launcher gidiyo sonra geliyor tamindir minecraftında ise bir ekran ilaveten geliyor lack of updated graphic drivers yazıyor anltında 2 tuş var birisi fix the problem öbürü cancel
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu linkte bir video var hemen ilk sırada işte öyle çıkıyor hata ama adam ekran kartını güncelleniyo ben güncelledim ama yinede açılmadı :p[DOUBLEPOST=1432058728,1432057985][/DOUBLEPOST]
senin konunu hatırladım minecraft üyeliği pre değilsen ne işe yarar ki :)
premium değilsen o 3 yerdende indirme sana tavsiyem teamextreme
iyide kardeşim formattan önce açılıyordu ?[DOUBLEPOST=1432058791][/DOUBLEPOST]verdiğim linkteki yoluda denedim leptop işlemcisi AMD bende amd linkini indirdim bu bilgisayarda amd destekleyen bilmem bişeyi bulunmamış :D

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
crash report at derken ? zaten oyun launcher kapanıp açılınca ilaveten en sağda crash report geliyor ondada report to mojanga tıklanmıyor ama altındaki open the reporta tıklayınca bir yazılım geliyor hata kodu galiba geliyor . ama eğer tamindirden indirdiğim minecraftta ise aynı ekran çıkıyo tek fark report to mojang yazısına tıklıyabiliyorsun crash report yanında birde game output(nick) diye bir sayfa seçeneği daha çıkıyor.
Resimlerini ekran resmi çeken tuşla çektim masa üstünde kaytlı ama resimleri atamıyorum sıkıntı orda internetten istiyor.
nomercymc den indirdiğim minecraftta launcher gidiyo sonra geliyor tamindir minecraftında ise bir ekran ilaveten geliyor lack of updated graphic drivers yazıyor anltında 2 tuş var birisi fix the problem öbürü cancel
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu linkte bir video var hemen ilk sırada işte öyle çıkıyor hata ama adam ekran kartını güncelleniyo ben güncelledim ama yinede açılmadı :p[DOUBLEPOST=1432058728,1432057985][/DOUBLEPOST]
iyide kardeşim formattan önce açılıyordu ?[DOUBLEPOST=1432058791][/DOUBLEPOST]verdiğim linkteki yoluda denedim leptop işlemcisi AMD bende amd linkini indirdim bu bilgisayarda amd destekleyen bilmem bişeyi bulunmamış :D
formattan önceki laucherimi kullanuyosun ?

Achar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mineshafter deneyebilirsin...
(Hatayı gönderir misin..?)
resim atamıyorum bilgisayardan nerden atılıyor benmi göremiyorum yoksa illaki internettenmi olmalı ve o mineshafter neyin nesi ? :D[DOUBLEPOST=1432058955,1432058866][/DOUBLEPOST]
formattan önceki laucherimi kullanuyosun ?
evet launcherliiydi ama eski kullandığım gezginlerdendi ama 1.7.8 oynuoydum 1.8den öncesi yani :D ama nomercy nin launcherinde 1.8 açılmıyor arkadaşım pre değil ama onda açılıyor hani 1.7.9 denedim oda açılmıyor

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
resim atamıyorum bilgisayardan nerden atılıyor benmi göremiyorum yoksa illaki internettenmi olmalı ve o mineshafter neyin nesi ? :D[DOUBLEPOST=1432058955,1432058866][/DOUBLEPOST]
evet launcherliiydi ama eski kullandığım gezginlerdendi ama 1.7.8 oynuoydum 1.8den öncesi yani :D ama nomercy nin launcherinde 1.8 açılmıyor arkadaşım pre değil ama onda açılıyor hani 1.7.9 denedim oda açılmıyor
iide benim sorum oyunun laucherinin laucherli olup olmadıgı değil
benim sordugum fotmat atılmadan önce yedek aldıgın laucherlemi deniyorsun

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
PRT+SCN yap.
Paint'e CTRL+V yap.
Hizliresim'e yükle.
Bize gönder.
Minesahfter Crackli Minecraft Launcher'dir.

Achar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
RanKod ilgin için teşekkür ederim daha yeni ekran aldık ve artık leptopla işim kalmadı artık kendi bilgisarımda minecraft oynamaya başladım.Zaten dün yarım saat oynadıktan sonra hata çıktı ekran kartı modelim düşün olduğu için oluyo zaten yeni ekran kartıda alınacak ilgin için teşekkürler ederim seni boş yere uğraştırmış oldum kusuruma bakma hakkını helal et
-iyi forumlar