Uzaylılar yokmu ?

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar burda ben kendi gorusumu yazacağım.Başlık bulamadım yani onu yazdım tam ima ettiğim şey o değil yani bizim kadar zeki canlılar şu anda evrende olmayabilir.Birkaç yüz yıl sonra ( daha az veya fazla )evrene yayılmaya başlayacağız.Farklı farklı güneş sistemlerine gidip farklı gezegenlere yayılacağız.E yani bu durumda onlarca yüzlerce hatta binlerce güneş sistemini küçücük Dünya'dan kontrol edemeyiz.Gezegenlere yayılanlar kendi özgürlüklerini kazanacaklar ve sıra sıra gezegenlerle aramızdaki bağlantılar kopacak.Ve artık insanın evrimi başlayacaktır.Şartlara göre insanın vücudu yüz binlerce yıl sonra değişecek.Bazı ırkların beyni büyük olduğundan kafasıda büyük olur haliyle bayağı zeki olurlar ve teknoloji olarak bizden binlerce yıl öne geçip Dünyamızı yok ederler.Veya yeterince gelişemeyip bizden binlerce yıl gerileyen gezegenler olur onlarıda ya biz yada diğerleri işgal eder falan filan.Yani kısacası evrenin başlangıcı biz insanlar olabilir miyiz?

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
uzayda olan bir cisim = Uzay Cismi
Uzay Cisminde yaşayan canlılar = Uzaylılar
Uzaylılar = uzayda yaşayan cisimlerin veya içinde yaşayan varlıklar
ve insanlarda Uzaylı

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Birincisi birkaç yüzyıl sonra evrene yayılamayacağız. Çünkü henüz güneşe kadar gidebilen yakıtlı uzay mekikleri tasarlanmış bile değil. Çünkü şu anki dünyada bu imkansız. Teknoloji el vermiyor. İkincisi ise güneşe bile uzaklık 149 milyon km iken üstelik güneş dünyamıza en yakın yıldız, diğer sistemlere gidebilmek için neler yapılması gerektiğini sen düşün. Bilgi: Güneşten sonra dünyamıza en yakın yıldız 25 bin ışık yılı uzaklıkta.

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Birincisi birkaç yüzyıl sonra evrene yayılamayacağız. Çünkü henüz güneşe kadar gidebilen yakıtlı uzay mekikleri tasarlanmış bile değil. Çünkü şu anki dünyada bu imkansız. Teknoloji el vermiyor. İkincisi ise güneşe bile uzaklık 149 milyon km iken üstelik güneş dünyamıza en yakın yıldız, diğer sistemlere gidebilmek için neler yapılması gerektiğini sen düşün. Bilgi: Güneşten sonra dünyamıza en yakın yıldız 25 bin ışık yılı uzaklıkta.
Yüzyıl demişim fakat illaki birkaç bin veya 1-2 milyon yıl sonra bu mümkün olur , kim bilir belki dünya'yı etki etmeycek uzaklıkta bir guneş sistemine açılan solucan deliği açılır

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yüzyıl demişim fakat illaki birkaç bin veya 1-2 milyon yıl sonra bu mümkün olur , kim bilir belki dünya'yı etki etmeycek uzaklıkta bir guneş sistemine açılan solucan deliği açılır
Açıkçası ben solucan deliklerine inanmıyorum :/ Sonuçta o da bir teori fakat inandırıcı gelmiyor bana.

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası ben solucan deliklerine inanmıyorum :/ Sonuçta o da bir teori fakat inandırıcı gelmiyor bana.
Bence mantıklı geliyor bana , uzay bükülüyor ve deliniyor. Veya interstellar filminde izlemiştim adamlar karadelikten geçince yeni boyuta çıkıyorlar.Bizde bir tane karadeliğe dayanıklı bir araç yapıp geçersek 4. Boyuta geçebiliriz ( eğer gerçekse )

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence mantıklı geliyor bana , uzay bükülüyor ve deliniyor. Veya interstellar filminde izlemiştim adamlar karadelikten geçince yeni boyuta çıkıyorlar.Bizde bir tane karadeliğe dayanıklı bir araç yapıp geçersek 4. Boyuta geçebiliriz ( eğer gerçekse )
Benim bildiğim kara delikler supernova sonucu açılıyor. Bu da the end demek xD

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
arkadaşlar size şöyle söyliyim jüpiter ve saturn olmasaydı şuanda dünya var olmazdı ki şimdi jüpiter ile satürn nün ne bağı var simlasyonlar var güneş sistemimizin oluşu hakkında bazılarını bulup izleyin kesinlikle j. ve s. olmaza olmazdı burası yani şunu diyorum el verişli ortam olması için trilyonlarca veri gerekiyor ve evrenin boyutunu düşünürsek bu mantıklı yani heryerde olabilirler ama benim şahsi görüşüm her galakside en fazla bir tane zeki yaşam formu olduğu. jüpiter güneş sistemimizi kapsayan bi elektromanyetik alana sahip çekim kuvvetinden bahsetmiyorum bile j. olmasa dünya veya mars vs g. sistemindeki gezegenler imkansız yaşam olamaz.

delikler oldukça mantıklı ve olası. şuanda evren hakkında yaptığımız teoriler arasında ilk 10da diyebilirim yani olması teorik olarak mümkün bide pratiğe döksek galaksilere gitme olayıda çözülür.

geçmişi görmeyi yapabiliriz hatta dünyadan çıkmadan ama geçmişe gitmeyi yapamayız ikiside çok farklı şeyler geneva da her patlamada 1 tane karadelik oluşuyor ancak o kadar küçük ki kendini yiyor ve hemen kayboluyor, eğer uygun boyutta bi yapay bir kontrol edilen karadelik yapabilirsek geçmişi GÖRMEYİ yapmış oluruz nasıl olduğunu söyliyim kara delik ışığı büküyor ve içine alıyor eğer karton gibi düşünürsek ışığı, büküp tekrar yenileme işareti gibi ışık gider ve yeniden bize dönücek bi ara çizgi olabilir.

geçmişe gidip anamı babamı öldürüp evreni paradoksa sokarım lan gibi saçmalıklar yok geçmişe gitme diye bişi yok şimdi zamanın olmadığını size kanıtlardım ama ufak yaştaki beyinleriniz bunu kaldırmayabilir ondan dolayı siz zamanın olduğunu sanın.

geçmişe gidilmez ancak görülmesi teoride mümkün aynı fotoğraf makinesindeki gibi kaydettiğin resim yada videoyu nasıl oynatıyorsanız yada o media kameranda var ve korunuyorsa ışıkta aynen öyle ışığın doğası çok karışık beynin siz ne gösteriyorsa odur yani kırmızı gördüğün şey yani herkesin kırmızı bildiği şey çok değişik bi renk olabilir yani beynin yalancısıyız.