Uzaylılarla Temastan Sonra Neler Olacak?

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biz burada ihtimalleri göz önünde bulunduruyoruz. Eğer vurdumduymaz olursak "Ya gelirlerse?" sorusuna cevap veremeyiz.
Onca dünya lideri dururken bilgisayar başındaki 3-4 insan muhtemel bir uzaylı ziyareti olunca ne yapılabileceğini kararlaştırıyor. Perfect.

----------------------------------
(İmza)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Bazı bilim dallarına göre evet ve bazı bilim dallarına göre ise hayır. Örneğin matematiksel olarak her şey evrendedir, ama fizik adlı bilim dalına göre: evrenin aslında ne olduğunu belirlemek için bir referans noktasına ihtiyaç vardır. Ve bu referans noktası ise dünyadır. Şöyle düşün: sen x cismi yakındır diyorsun. Bende x cismi uzaktır diyorum. Bu durumda kimin haklı olduğu tespit edilemez. Evrende hangi noktayı alırsan al evrenin sonsuz olduğu ortaya çıkacaktır ama bir nokta almak zorundasın ve bu nokta bilim adamları tarafından dünya olarak seçilmiştir
o bilgi felsefesine girer mat yada fiz. e girmez bilgi bazılarına göre evrensel değildir ki öyle.

doğru bilgi diye bir şey yoktur[DOUBLEPOST=1432062328,1432062217][/DOUBLEPOST]size bi soru "abd aya gitti mi" yada herhangi bi ülke, kuruluş.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
o bilgi felsefesine girer mat yada fiz. e girmez bilgi bazılarına göre evrensel değildir ki öyle.

doğru bilgi diye bir şey yoktur
Kesinlikle aslında bunu yazan kişi sende olabilirsin ama fiziği biraz irdeleyince neredeyse her şey soyut oluyo :) Ve bu arada Dünya evrende değil cümlesini bende ilk seferde anlayamamıştım.[DOUBLEPOST=1432062369,1432062337][/DOUBLEPOST]

doğru bilgi diye bir şey yoktur[DOUBLEPOST=1432062328,1432062217][/DOUBLEPOST]size bi soru "abd aya gitti mi" yada herhangi bi ülke, kuruluş.
ABD gitti

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Kesinlikle aslında bunu yazan kişi sende olabilirsin ama fiziği biraz irdeleyince neredeyse her şey soyut oluyo :) Ve bu arada Dünya evrende değil cümlesini bende ilk seferde anlayamamıştım.[DOUBLEPOST=1432062369,1432062337][/DOUBLEPOST]
ABD gitti
1. si felsefe kesinlik ifade etmez ve bilgi kesinlikle ne tam doğru ne tam yanlış olur yani -sonsuz, +sonsuz arasında
2. si kesinlikle gidilmedi ve teknoloji gidilmeye elverene kadarda gidilmiycek yalan dolan.

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle aslında bunu yazan kişi sende olabilirsin ama fiziği biraz irdeleyince neredeyse her şey soyut oluyor :) Ve bu arada Dünya evrende değil cümlesini bende ilk seferde anlayamamıştım.
Şimdi eğer fizikte bir orta nokta gerekiyorsa Evrenin cisim köşegenini buluruz ki bu imkansız. Bu yüzden evrenin bir başlangıç noktası ya da bitiş noktası yoktur(Eğer evrenin sınırını bulursak bilemem:D)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
1. si felsefe kesinlik ifade etmez ve bilgi kesinlikle ne tam doğru ne tam yanlış olur yani -sonsuz, +sonsuz arasında
2. si kesinlikle gidilmedi ve teknoloji gidilmeye elverene kadarda gidilmiycek yalan dolan.
1. si haklısın ama ben zaten felsefe=fizik demedim :)
2. si ise her ne kadar yaptıklarını desteklemesemde Abd aya gitti :(
Bununla ilgili konu açacam şimdi istersen gel tartışak

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
1. si haklısın ama ben zaten felsefe=fizik demedim :)
2. si ise her ne kadar yaptıklarını desteklemesemde Abd aya gitti :(
aya gidildiğine dair hiçbir kanıt yok. ayrıca şu soruyu hala soruyorlar niye bir daha gidilmiyor bu sorunun cevabını kim vericek?
abdnin yaptıklarını kimse desteklemiyor zaten. bana kimse 1969 da aya gidildiğine inandıramaz o kadar kurnazca hazırlanmış bi olayki küçükken tv lerde aya gittiler gibi bi algı oluştu ve şimdi sen insanlara yada abd deki normal insanlara sorsan gidilmedi cevabını alamazsın insanların küçük yaşlardaki bilgilerini değiştirmek o kadar zor ki resmen kesinlikle öyle olduğunu sanıyor ve kimse bilmiyorum. gidildiğine dair hiçbir kanıt yok. nette saçma sapan uzayda normal olan bazı olaylar çok acayipmiş gibi gösterdiler ve insanları hep oyaladılar şimdi asıl olay inme yürüme bayrak dikme diil asıl olay aydan nasıl ayrılcaklar bu sorunun cevabını kimse veremez aydan nasıl bi kalkış pisti olmadan ayrılınır?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır evren="Dünyanın dışında kalan heryerdir" altını çizerek söylüyorum dünyanın dışında herhangi bi gezegenin dışında değil. Mesela merkür evrende ama dünya evrende değil
Dur karıştı. Dünya evrende ama uzayda değil. Evren her şeydir. Uzay Dünya dışında kalan her şeydir.[DOUBLEPOST=1432065691,1432065618][/DOUBLEPOST]
merkür evrende ama dünya diil vaaay be :/[DOUBLEPOST=1432061608,1432061564][/DOUBLEPOST]
ozaman dünya dışı organizma olur yani uzaylı kelimesinin duruma göre yada buluşlara göre değişiyor :)
Zaten bilim insanları dünya dışı organizma diyor. Alıntı yapmışın