(Tartışalım)Uzaylılara inanıyormusunuz?

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnanıyorum.Bkz: Area51 ve kanıtları çok araştırmıştım.Reptelian ırkı fln varmış pek inanmıyorum o ırklara şahsen...

• Beğen
Reactions: DIO

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
İnanıyorum çünkü trilyonlarca galaksi bunların içinde trilyonlarca güneş sistemine benzeyen sistem var bencede vardır.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımın Tavsiyesi Üzerine Bu Videoyu İzleyince Hayatım Değişti

• Beğen

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Kur’ân’ın 42’nci sûresi olan şûrâ sûresinin 29’uncu âyeti

“ve O’nun (Allâh’ın) âyetlerinden (belirtilerinden) , yaratılış
(tarz)ı gökler ve yer(yüzünü)n ve ne yaydı o ikisinde dâbbeden (kımıldayandan, canlıdan) ve o (onların) toplanmalarına dilediğinde kadîr (çok iyi ölçüler koyan) .”

Kur'ân da tarif edilen dabbe uzaydaki hayat içinde geçerlidir. Çünkü ayette göklerde yaratılan dabbelerden söz eder.
Dünyada olan hayat gibi de uzayda da hayat vardır.

Evrende yalnız değiliz.

• Beğen

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koskoca ve sürekli genişleyen evrende YALNIZ olacağımızı düşünmediğim için varDIR diyorum. Bu arada uzaylılar ile kafayı yedittireceksiniz bana :S.

Lukasss93

Taş Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Düşündüğümüz gibi zeki yaşam formları olmasalarda Evrende biryerde Dünyadan başka bir yerde yaşam olduğuna inanıyorum .b0ss

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Düşündüğümüz gibi zeki yaşam formları olmasalarda Evrende biryerde Dünyadan başka bir yerde yaşam olduğuna inanıyorum .b0ss
Çok derin düşüncelere girersek paralel evrenlere uzar bu iş kim bilir başka bir gerçeklikte bizim kötü ikizlerimizin olmadığını ama doğru zekisi de olabilir evriminin daha başında olanlarda da

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İlla kanıta gerek mi var abi? Ayın karanlık yüzüne bakın bir zahmet B) Aaah daha doğrusu ayı araştırsanız bile inanacaksınız da siz şimdilik bununla yetinin B)

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sonsuz evrende sonsuz galaksi ve sonsuz gezegende bizden başka yaşam formlarının olduğu daha mantıklı tabii ki.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Olmaları evrende yalnız olmadığımız anlamına gelir ki bu korkunçtur :(
Olmamaları evrende yalnız olduğumuz anlamına gelir ki bu da korkunçtur :(
Tuhaf bir döngü aslında
Varsalar(ki bence varlar) her an bir ırk bize saldırabilir.
Eğer yoksalar bütün insanlar evrenin kendileri için yaratıldıkları egosuyla dolacak :/