Harita yapcam say komutuyla olmazmiKesinlikle Yazamazsın.Tellraw Kullanarak Yazabilirsin.Ve Tıklama Eventi Yapabilirsin.
Senin İçin Kod Oluşturan Tellraw Sitesi İçinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu ne ise yarıyor @p 1. Bölümü kazandın yaparmisin renkli/tellraw @p ["",{"text":"Merhaba Dışlanan İnsan AkanCe!","color":"green","clickEvent":{"action":"run_command","value":"/give @a minecraft:apple 1 0 {display:{Name:\"Dıslanmis Kisi Elmasi\"}}"}}]
Hediye vermesin sadece renkli şekilde 1.Bölümü Kazandın1. Bölümü Kazandın Yazısı Ve Tıklayınca 10 Puan veriyor.
Yapilabilrimi
Teşekkür ederim aqua yerine red yazsam kirmizimi olur ve tıklamak zorundami/tellraw @p ["",{"text":"1.Bölümü Kazandın! [TIKLA]","color":"aqua","bold":"true"}]
Özele gelSadece Yazar.ClickEvent Olduğu Zaman Tıklamak Zorunda.red yazarsan kırmızı yazar. Skype Verirsen Daha Rahat Yardımcı Olurum
Farkında olmadan banada yardım ettin teşekkürlerSadece Yazar.ClickEvent Olduğu Zaman Tıklamak Zorunda.red yazarsan kırmızı yazar. Skype Verirsen Daha Rahat Yardımcı Olurum
Bir şey değilFarkında olmadan banada yardım ettin teşekkürler.
Ehh... Bu teşekkür o zaman hem yardım edene belde bunu sorana gitsinBir şey değil
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ehh... Bu teşekkür o zaman hem yardım edene belde bunu sorana gitsin.
Sahada iyi geceleriyi geceler
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben uyandımSahada iyi geceler.