[İstek]Otomatik Chest Yaratan Plugin

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar haritada otomatik içi dolu chestler yaratan bir plugin varmı veya skript farketmez acilen lazım yardım eden herkese şimdiden teşekkürler + olarak yardım eden kişilere metin 2 RPG plugin paketi vereceğim.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Edit: DeathLightin yorumundan sonra benimki saçma olmuş

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Böyle bir pluginin/skriptin olması çok saçma olur. Senin kendi sunucuna göre ayarlaman lazım. Eğer biraz daha açık konuşursan yardım edebilirim.
Kod:
On skript enable:
set block at {kordinat-sandik-1} to chest
set slot  3 of chest with apple named "&8Elmar"
skSquery gerekir
hmmm.... On skript enable?[DOUBLEPOST=1432322405,1432322373][/DOUBLEPOST]Ayrıca plugin varken neden skript?

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
hmmm.... On skript enable?[DOUBLEPOST=1432322405,1432322373][/DOUBLEPOST]Ayrıca pluginvarken neden skript?
Bu tip bir plugin olduğunu sanmıyordum, zaten ben yorumu yazarken sen yorumu gönderdiğin için seninkini görememiştim.

[on] (server|skript) (start|load|enable) eventini bilemeyecek kadar düşük seviyedeysen de beni fazla eleştirebileceğini sanmıyorum ..

Edit:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sonra gelip boş yorumlar yapmayın

DeathLight

En iyi cevaplar
0

Burda öyle bir şey göremiyorum eğer varsa da ve ben göremiyorsam "njol.ch/projects/skript/doc/events" burdan gösterir misin? Teşekkürler...

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Senin gibiler bahçedeki karıncalar gibi her yerden pırt diye çıkmak zorundalar mı? bir de

Burda öyle bir şey göremiyorum eğer varsa da ve ben göremiyorsam "njol.ch/projects/skript/doc/events" burdan gösterir misin? Teşekkürler...
demişsin. On Skript Start/Stop yazısını da mı göremiyorsun?

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Senin gibiler bahçedeki karıncalar gibi her yerden pırt diye çıkmak zorundalar mı? bir de

enable ile de kullanıldığını bilmiyordum* Teşekkürler..[DOUBLEPOST=1432323329,1432323293][/DOUBLEPOST]

Hakaret edecek kadar çocuksan uğraşamayacağım seninle.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
enable ile de kullanıldığını bilmiyordum* Teşekkürler..[DOUBLEPOST=1432323329,1432323293][/DOUBLEPOST]
Hakaret edecek kadar çocuksan uğraşamayacağım seninle.
Benim sana hakaret etmek gibi bir amacım olmadı. Ben mesajı attıktan sonra senin mesajın görüldü ve senin attığın plugini inceledikten sonra mesajımı editledim bile. Bunun üzerine sen
...bir plugin varmı veya skript farketmez
diyen bir arkadaşın konusu üzerine
hmmm.... On skript enable?Ayrıca plugin varken neden skript?
demişsin. Aslında biraz anlamaya çalışırsan en başından ben sana teşekkür bile etmişim ama sen gelip bana laf çakmaya çalışmışsın. En sonunda kıvıramayınca da çocuk diyorsun. Sence asıl çocukluk nerede ..? Bu konuyu sebepsizce uzatmak istemiyorum, eğer sıkıntın var da bana tıkla..

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Benim sana hakaret etmek gibi bir amacım olmadı. Ben mesajı attıktan sonra senin mesajın görüldü ve senin attığın plugini inceledikten sonra mesajımı editledim bile. Bunun üzerine sen
diyen bir arkadaşın konusu üzerine
demişsin. Aslında biraz anlamaya çalışırsan en başından ben sana teşekkür bile etmişim ama sen gelip bana laf çakmaya çalışmışsın. En sonunda kıvıramayınca da çocuk diyorsun. Sence asıl çocukluk nerede ..? Bu konuyu sebepsizce uzatmak istemiyorum, eğer sıkıntın var da bana tıkla..
Editlendiğini görmemiş*
Kıvırma filan yapmıyor nezaket gösterdiği birinin böyle yapması ona çocukça geliyor*

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardeşim yaratmak Allah'a mahsustur yaratan değilde oluşturan desen iyi olurdu.
Evet tabii ki yoktan var etmek, Allah' mahsustur fakat bu "yaratmak" kelimesinin sadece Allah için kullanılacağı manasına gelmez. Yaratmak kelimesinin farklı anlamları ve işlemleri vardır, bu yüzden kötü niyet ile söylenilmediği sürece; yaratmak kelimesini istediğin gibi kullanabilirsin. Ayrıca o zaman yaratıcı gibi kelimeler de yasak olurdu.