[İstek] Susamak

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim konuyu ele geçirmiş gibi oldum Command blockla yapılmazmı yapılırsa yaparmisin :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bilgisayara geçtiğimde yapıp paylaşırım ama mantığını anlatayım.
Scoreboard ile SuBari adında dummy skor oluşturup sidebar olarak ayarlıyosun. Bir skor daha oluşturuyosun stat.useItem.milkbucket mı öyle bişeydi ondan ekliyosun. Bi de stat..cmWalk tarzı bir şey vardı yürüdüğün blok sayısını ölçüyo. Sonra @a[score_yuru_min=50] ile SuBari skorunu azalttırıyosun. Sonra da yurume skorunu sıfırlıyosun. Aynı zamanda bu süt içme şeysinden de aynı şekilde SuBari ni arttırıyosun. SuBari5 in altına düşünce zayıflık 2nin altına düşünce zehir veriyosun. Tamamdır. Yapıp paylaşırım söz hatta mümkünse OneCommand a çevirip paylaşırım.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen scoreboard'a nasıl ekleriz susuzluğu ? :S
Yaptım da mcedit yanıt vermiyo o mapi açınca tek komuta çevircem öyle paylaşıcam. Bu arada süt demişim su şişesi vardı aklıma gelmedi onla yaptım.
Edit: şimdi de ASCII falan bi hata veriyo sanırım çok fazla tabela kullandığım için neyse yarına kaldı
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1432582447,1432489894][/DOUBLEPOST]Yaptım beyler yeni konu açtım link: https://forum.gamer.com.tr/konu/1-8-su-ihtiyaci-tek-komut-blogu.265124/
@AkanCe @HobbitNetwork

Son düzenleme: