Amatör Çalışmalarım (Metro, Köprü, Şehir Parkı,Cami)

taha_ozel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar minecraft oynamaya başlayalı yaklaşık 9 ay kadar oldu kendi çapımda bişeyler yapıyorum.Hiçbir şekilde bir mod ekleme olmaksızın tamamen doğal çalışmalar yapıyorum bu gönderdiklerimde ilk yaptığım projelerden bir çoğunun inşasına devam ediyorum eksik yanlarımı yorumlarda belirtirseniz sevinirim

Bu camiyi internetten kopya çekerek yaptığımı söylemek isterim. Biraz uğraştırdı ama yinede güzel olduğunu düşündüğüm bir proje.

Şehir parkını karşı taraftaki yola bağlamak için yaptığım iki köprü. İngiliz tarzı köprülerden esinlendiğim doğrudur :)

Oyuna başladığımda yaptığım ilk projelerden biridir. Boğaziçi köprüsünden ilham aldığımı belirtmek isterim

Bu metro denizin altından gitmekte olup stadyumla camiyi birbirine bağlamaktadır. Günümüzdeki Marmaray görevini görmektedir :)

Şehrin kalabalığında insanların doğayla iç içe olabileceği bir mekan tasarlamak istedim. Şehir parkı, ilerleyen zamanlarda denizi doldurarak genişletebileceğim projelerden biridir. Yolun diğer tarafında kalan piramit şeklindeki binada olimpik yüzme havuzudur. Henüz inşaatıını tamamlayamadığım için tam görüntü atmayacağım. İlerleyen zamanlarda bittiğinde sizlerle paylaşırım

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Caminin minare ve kubbesini farklı renkte dene her yerde mavi yapıyorlar
2- Metronun tünellerini biraz daha gerçekçilik katabilirsin mesela torch yerine ışık taşı gömebilirsin duvara ve kolonlar koyabilirsin
3- Parktaki ağaçlar fazla hizalı olmuş sanki park değilde koşu yolu yapılmış kayısı tarlası gibi duruyor
4- Yolu ikiye ayırmak için kullandığın blok yol ile aynı renk olmasın, hatta beton yerine ağaçlı birşeyler tasarlayabilirsin

CyberSkull4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2- Metronun tünellerini biraz daha gerçekçilik katabilirsin mesela torch yerine ışık taşı gömebilirsin duvara ve kolonlar koyabilirsin
3- Parktaki ağaçlar fazla hizalı olmuş sanki park değilde koşu yolu yapılmış kayısı tarlası gibi duruyor
4- Yolu ikiye ayırmak için kullandığın blok yol ile aynı renk olmasın, hatta beton yerine ağaçlı birşeyler tasarlayabilirsin
:D Kardes Senin Mimarin İyi galiba ?

taha_ozel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
teşekkürler arkadaşlar bu söylediklerinizi değerlendirip geliştiricem ayrıca ilk yorum atan arkadaş bunlar tamamen benim eserlerimdir dahada fazlası var ancak yüzde 100 tamamlamadığım için paylaşmadım

taha_ozel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
öncelikle upload etmeyi bilmiyorum kaldıki tek başıma yaptığım bu çalışmaları paylaşırmıyım bilemem arkadaşlar. Ancak ekran görüntüsü olarak yollayabilirim. Şuanda tren istasyonu, otoyol, liman, lise ve üniversite inşaatı ile uğraşıyorum. Kocaeli Üniversitesi'nin İletişim Fakültesinden esinlenerek yaptığım ve ona benzetmeye çalıştığım bir projedir. Bu projelerim tam olmadığı için bitmeden paylaşmak istemiyorum ama bitince mutlaka sizlerle paylaşacağım. Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Parkın Yapay Olduğu Çok Belli,Ağaçların Sırasını Biraz Boz.Stadyumdaki Kaleleri 1 Blok Uzat Ve Arkalarına Örümcek Ağı Veya İp Diz Daha Gerçekçi Olur.Mağara Çok Sade Olmuş WE İle Yapıldığı Çok Açık Biraz Doğallaştır.Onun Dışında Güzel

Dirt4ever

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
XXXX kayısı tarlası :D güzel benzetme kardeşim :DD XXXX

EpicWatch

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence çok güzel olmuş biraz daha geliştirdikten sonra .rar ile haritalar kısmında paylaşabilirsin :)