ElectroTR
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Eleştrilerinizi bekliyorum
@KadirBerk
@Cazza144
@RedIsBack
Bunların dışında resim kalmıyor kiÇok karışık.
- Arkadaki buzların boyutunu düşürmen gerek.
- Lav kovasının da boyutunu düşür.
- Yazı fontun ve renkler pek olmamış.
- Yazı puntosunu düşür.
- Arkadaki toprakları söylemek bile istemiyorum.
- Resim boyutu 2560x1440 olmalı yoksa Youtube'ye yükleyemezsin. (Bu maddeden emin değilim.)
Kısacası çok hoş olmamış.
Bunların dışında gayet güzel.
Oyun Dünyası ismiyle Hentaü. Visual Novel videosu çekmek çok yakışır abimize.Belki profilide hentaü yapcak ne biliyosun![]()
Bu deneme sadece kardeşYukarıdaki söylenenlerin hepsini boşver, asıl önemli olan kanal isminin "Oyun Dünyası" olup bannerın Minecraft oluşu.
Fakir misiniz?
O youtube banner yaparkenki boyutu boyut maddesi yani youtube yüklediğinde sadece kapak yeri gözüküyorAma onlar çok kötü duruyor...
Dalga geçiyorum ben .dBu deneme sadece kardeş![]()
Çaktı sübliminaliBak burada hak veriyorum ALLAH canımı alsın
Büyüksün abi.Şimdi gel vur diyor .-.
Hayır. Sadece yazı boyutu, fontu ve sol tarafın boş kalması resmi bozmuş.Çok karışık.
- Arkadaki buzların boyutunu düşürmen gerek.
- Lav kovasının da boyutunu düşür.
- Yazı fontun ve renkler pek olmamış.
- Yazı puntosunu düşür.
- Arkadaki toprakları söylemek bile istemiyorum.
- Resim boyutu 2560x1440 olmalı yoksa Youtube'ye yükleyemezsin. (Bu maddeden emin değilim.)
Kısacası çok hoş olmamış.
Bunların dışında gayet güzel.
Sol tarafı boş bırakmamın sebebi oraya profil resmi gelecek ya ondanHayır. Sadece yazı boyutu, fontu ve sol tarafın boş kalması resmi bozmuş.
Konunda keşke belirtseydin öyle düşünürsek muhteşem. Ama yazı fontunu değiştirmelisin.Sol tarafı boş bırakmamın sebebi oraya profil resmi gelecek ya ondan![]()
Eleştriniz için teşekkürler bende değiştirmeyi düşündüm aslında harbidende görüntüyü bozuyor :/Konunda keşke belirtseydin öyle düşünürsek muhteşem. Ama yazı fontunu değiştirmelisin.