UnioAntiCrash 2.0 - Yeniden Yazıldı, Açık Kaynak Yapıldı

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Sunucumda kullanmaya başladım, teşekkürler :)
Destek olmak için sunucu giriş mesajıma ekledim.
[DOUBLEPOST=1432106612,1432106361][/DOUBLEPOST]Bir sorun var, sunucumda OOC ve Advert komutları var. Onları kullanıp mesaj yollayınca işe yaramıyor. Komut dinleme sistemi eklenmeli.

Giriş mesajı için teşekkür ederim :) Bukkit sürümünde olabilir bu sorun fakat Bungee sürümünde yok. Bir güncelleme yapıcam bildirim için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1432134986][/DOUBLEPOST]
--------------------------
Güncelleme geldi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sadece Bukkit ve Spigot kullanıcılarının güncellemesi gerekiyor BungeeCord kullananlar için gereksiz.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Bu arada Minecraft'ın 1.8.4 sürümü ile çözdüğü yeni bir bug var. Oyuncular hile clientiyle yada hile clienti dışında başka scriptlerle sunucuları çökertebiliyor. Bu soruna çözüm olarak 1.8.4 sürümüne geçiş şart fakat gelen Protocol paketlerini limitleyerekte çözebiliriz. Bunun üzerine çalışıcam çünkü çok büyük bir bug. 2 gün üst üste saldırdılar sunucuda oyuncu kalmamıştı dün.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bu arada Minecraft'ın 1.8.4 sürümü ile çözdüğü yeni bir bug var. Oyuncular hile clientiyle yada hile clienti dışında başka scriptlerle sunucuları çökertebiliyor. Bu soruna çözüm olarak 1.8.4 sürümüne geçiş şart fakat gelen Protocol paketlerini limitleyerekte çözebiliriz. Bunun üzerine çalışıcam çünkü çok büyük bir bug. 2 gün üst üste saldırdılar sunucuda oyuncu kalmamıştı dün.
"Sunucuları çökertiyor" yazmışsın.
Oyuncuları olmayacak mı o ? :D

Yani hile ile girip o kodu yazdıklarında çöküyor ama normal'den girince çökmüyor mu ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Sadece multibyte değil daha farkli türler var xd engellemek için önce bulman lazim ? :)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
"Sunucuları çökertiyor" yazmışsın.
Oyuncuları olmayacak mı o ? :D

Yani hile ile girip o kodu yazdıklarında çöküyor ama normal'den girince çökmüyor mu ?
Protocol paketleriyle oyuncuları değil sunucuları çökertiyor. Çözüm şu anda sadece benim ve bir arkadaşın sunucusunda var. Türkiyedeki diğer sunucularda bu bug aktif. Nitrado ve batihost ile görüşmeler yapıyorum yakında onlarlada paylaşacağım

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
İste karakteri vermezsem hic bisey yapamazsin :)
PHP:
    public static void controlASCII(AsyncPlayerChatEvent e){
        Player p = e.getPlayer();
        String removeTRchar = e.getMessage().replaceAll("ı", "").replaceAll("ü", "").replaceAll("ğ", "").replaceAll("ş", "").replaceAll("ö", "").replaceAll("ç", "");
        String rplcChar = removeTRchar.replaceAll("[^\\p{ASCII}]", "");
        if(rplcChar != removeTRchar){
            e.setCancelled(true);
        }
    }
Really ?
Omay Tanrım ! Yapılmıcak şeyi yaptım ! :S (Bu çalışmıyor diyelim.Bunun değişik halini yaparım ve çalışmaması imkansız olur :p)
(Bu kodun aynısını komutlarada eklediğim zaman engellemiş olurum :))

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
PHP:
    public static void controlASCII(AsyncPlayerChatEvent e){
        Player p = e.getPlayer();
        String removeTRchar = e.getMessage().replaceAll("ı", "").replaceAll("ü", "").replaceAll("ğ", "").replaceAll("ş", "").replaceAll("ö", "").replaceAll("ç", "");
        String rplcChar = removeTRchar.replaceAll("[^\\p{ASCII}]", "");
        if(rplcChar != removeTRchar){
            e.setCancelled(true);
        }
    }
Really ?
Omay Tanrım ! Yapılmıcak şeyi yaptım ! :S (Bu çalışmıyor diyelim.Bunun değişik halini yaparım ve çalışmaması imkansız olur :p)
(Bu kodun aynısını komutlarada eklediğim zaman engellemiş olurum :))
beni tanımamışsın :D