Chati acemice yaptığımı düşünüyorum, eğer şimdi bir chat yapsam monitöre gerek kalmaz, yeni üye eklerken editlemeye gerek kalmaz ve sırf üye olmak için bir program yazabiliirm, acemiliklerim tabiChat Güzelmiş![]()
Chati acemice yaptığımı düşünüyorum, eğer şimdi bir chat yapsam monitöre gerek kalmaz, yeni üye eklerken editlemeye gerek kalmaz ve sırf üye olmak için bir program yazabiliirm, acemiliklerim tabiChat Güzelmiş![]()
evet.computer çok karışık. command block bilene güzelde /tellraw işi bitiriyo. oda kodlamalıYukarıda bir şey yapmamışsın kisadece karışık görünüyor ama ComputerCraft da kullanılan LUA veya Lua (Hala bilmiyorum) gerçek bir dil ama basit
![]()
tellraw @a {display:{...}} amman tanrım didim *-*evet.computer çok karışık. command block bilene güzelde /tellraw işi bitiriyo. oda kodlamalı![]()
... kısmına üşendim zatenoraları degililerleri
SatırlarcaOnlar Command Block satırlarına komut yazar, biz ComputerCraft monitörlerinde sabahımızı sabah ederiz.
@McFanatik @AzlaazTR
Lua kesinlikle GERÇEK bir dildir ahah gine söyledimOnlar Command Block satırlarına komut yazar, biz ComputerCraft monitörlerinde sabahımızı sabah ederiz.
@@McFanatik@@AzlaazTR
Hort showHarika Bir Konu Eline Sağlık Map Yapımımda İşe Yaradı.
Bunu Deme Amacın Neydi ? :/ Bazen İnsanın Canını Sıkıyonuz.Hort show![]()
nası yani1.8 de favorim /execute @e [ type = Item ] - - - /summon PrimedTnt bu komutu yaz bir atom bombası olucakyere bir Item atman yeter ama komutun bir clock sistemine bağlı olması lazım