Minecraft : Survival Games Bölüm#5 "Cape !" w/Yagız MC

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
" Millet Pelerini Olan İnsanlardan Korkuyor Pro Diye " Oo Pelerin V€led Kaçıran Silahımı Oldu :p

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Sen Optifine Kullanmak 10 Dolar Bağışlamak Bir Pelerin Sahibi Olmak :p
ama dolar çok yüksek :( dinsin biraz o zaman belki de optifine'ı olan var olamayanı var :( Notch bize bakmıyıydı gitti Microsoft da bize bakmamayay başladı bana 350 liraya satarlarsa Mojang'ı herkese bedava pelerin yapcam özelleştirebilcekler daha gerçekçi olcak modlar direk eklenebilecek fln :p Sponsor lazım sponsor :( (Bir de video'da domuz eti yendi ya, "o kadar yiyecek içerisinden onu mu yedin -_-" diyesim geldi :()

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ama dolar çok yüksek :( dinsin biraz o zaman belki de optifine'ı olan var olamayanı var :( Notch bize bakmıyıydı gitti Microsoft da bize bakmamayay başladı bana 350 liraya satarlarsa Mojang'ı herkese bedava pelerin yapcam özelleştirebilcekler daha gerçekçi olcak modlar direk eklenebilecek fln :p Sponsor lazım sponsor :( (Bir de video'da domuz eti yendi ya, "o kadar yiyecek içerisinden onu mu yedin -_-" diyesim geldi :()
%60-70 Lık Premium Kısım Optifine Kullanıyor Cracklerinde %30-40 Kısmı Kullansa Gideri Var :p

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farkında değilim ne yediğimden :D pelerine bi skin yapıcam ya ama millet pelerini olandan korkuyor ha :D

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Farkında değilim ne yediğimden :D pelerine bi skin yapıcam ya ama millet pelerini olandan korkuyor ha :D
Ben kıskanıyorum (Yanlış anlamayın o anlamda değil) :D Ondan sonra o pelerinli oyuncudan tek kalanlar itemleri oluyor (Kıskanınca mouse'u da gebertmiyor değilim) Hatta bir ara pelerinli adam full demir setli demir kılıç, gaza geldim deri set ve taş kılıçla yendim :D (Ne tuhafım ben yha?! Cidden psikoloğa gitmem lazım. Neyse tatil de bir nevi aynı işlevi görüyor :D)