Öncelikle merhaba arkadaşlar size bugün türkiyede minecraftın ne demek olduğunu anlatıcam türkiyede herkezin bildigi gibi en çok faction sunucu vardır yanılmışda olabilirim ve tüm 8-12 yas grupları bu sunuculara yükleniyor sunucunun sahibide o yaşlarda artık türkiyede doğru düzgün bir faction sunucu bulunamaz hale geldi daha sonra 2014 ün ortalarında ve su anki tarihimizde survivale büyük bir ilgi var şimdide factionu unutup herkes survival sunucu açmaya başladı şunu demek istiyorum birisi türkiyede değişik bir sunucu açıyor tüm herkes o sunucuya özenip aynısını açıyo oda ona özeniyo tüm türkiyede aynı sunucular çoğalıyo genellikle hub,pvp,faction,survival vs hepsinin en iyi sunucusu vardır çoğu sunucu boşu boşuna açılıyor türkiye tamamen özentilikte bir numara keşke değişik sunucular açılsa yeni sunucular yeni pluginler üretilse size şunu diyim eğer bir sunucu açıcaksanız kendi sunucunuza özel bir şey olsun herkes pvp diyince akıllara siz gelin ama türkiye hiç üretken bir ülke değil minecraftın dışındada böyle bir ülke o yüzden sunucu açacaklara tavsiyem kendilerine özel hiçbir sunucuda olmayan bir plugin kodlasınlar şimdide çoğu insan rpg sunuculara yükleniyor kendinize özel rpg modu açsanız nasıl olurdu ? daha iyi olmazmıydı geçen bir sunucu reklamı görmüştüm yabancı bir sitede adamlar daha önce hiçbirzaman açılmamış bir sunucu açıyolar yani merak ettim girdim adamların sw 2000-3000 online oluyo neden? çünkü değişik bir sunucu insanlar merak edip giriyorlar her zaman üretken olmalısınız sunucu açacaklara bir öneri sunucu açarken daha önce açılmamış bir sunucu açın
uzun oldu ama okursanız ve beğenirseniz sevinirim eleştirileri ve güzel yorumlarıda bekliyorum
İYİ FORUMLAR
İYİ FORUMLAR