6 mi 7şaka ypıosnn
Yorum: Bu maskeyle fotoğraf çekilen keko kaldı mı
NOT: Giydiği okul kıyafetindeki çizgilerden 6. sınıfa gittiği belli
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
6 mi 7şaka ypıosnn
Yorum: Bu maskeyle fotoğraf çekilen keko kaldı mı
NOT: Giydiği okul kıyafetindeki çizgilerden 6. sınıfa gittiği belli
Cumartesi çanakkale turuna gittim aynalı çarşıda 5 tl ye aldımMaske orjinal güzelmiş , ben benimkini 5 tlye aldım siyah yerlerini sildim yanağ pembe değil ama güzel birşeye benziyor![]()
7. sınıfın olgunluğunu daha alamamışsın. Ben seni söylemeden önce 5. sınıf zannediyordum çünkü ben de 5. sınıftayken senin gibi saçmalıklar yapıyordum6 mi 7
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben onun "fame" olma çabalarına çocuksu diyorum. Ayrıca bana göre maske takıp omeglede eğlenmek saçmalık. Ayrıca o farklı bu farklı.Maske takıp omeglede eğlenmek saçmalıksa ve her maske takan çocuk ise MUA da çocuk ozaman ?
Zenci dişleri aSD:ASObamayla selfie çekindik :
![]()
Çoğu kişiye göre öyle, bak onun konularına 3-4 kişiden fazla destekleyen var mı?Tamam "fame" olma çabasına diyorsunda sana göre saçmalık bize göre değil bunuda unutma.
demek sn de kekosunKardeşim herhalde sen anlamıyorsun veya anlamak istemiyorsun sana göre saçma bana göre değil diyorum anlamıyormusun bak bana göre , bana göre , bana göre , bana göreee diyorum lan.
7. sınıfın olgunluğunu daha alamamışsın. Ben seni söylemeden önce 5. sınıf zannediyordum çünkü ben de 5. sınıftayken senin gibi saçmalıklar yapıyordum
Yazıcağım şeyi klavyemden aldındemek sn de kekosun
bi film izlemişsiniz özenip maske takıp selfie çekiyorsunuz omegleye falan çıkıyorsunuz çok banal kusura bakmaMaske takmak ne zaman kekoluk oldu ?
omeglede dalga tutmakmış maskeyle hah spiderman e özenen çocuklar gibi git fame ol keko, keko olman beni ilgilendirir çünkü kekosun.Ben selfie çekmiyorum sadece omeglede dalga tutuyorum , bu arada keko değilim ama diyelim kekoyum seni ilgilendirirmi bu ?
ilgilendirir git başka yerde milleti koru hümanistliğini yap zamanımı seninle harcayamam çok gördüm böyle açar skype ya söver ya kaçar ya da ciddi konuşmaya çalışıp saçmalayan kekolar gibi tavır yapar, sus da sıradakine geçeyimBirader sen fazla oluyorsun maskeyle ister spiderman ister süperman olurum bu seni ilgilendirmez amacın tartışma çıkartmak ise skype ver orada çıkart tartışmayı ve millet ile dalga geçme hakkın yok burada.
Evet yaptıklarını ben de yanlış buluyorum ama bu sana hakaret etme hakkını vermez önceden mantıklı konuşurdun desteklerdik şimdi şımardın her önüne gelene laf atıyorsun adamın ne yaptığı seni ilgilendirmez.ilgilendirir git başka yerde milleti koru hümanistliğini yap zamanımı seninle harcayamam çok gördüm böyle açar skype ya söver ya kaçar ya da ciddi konuşmaya çalışıp saçmalayan kekolar gibi tavır yapar, sus da sıradakine geçeyim
Pınar süt büyütüyor muş denesemmiAkance büyü.