Şampiyon Galatasaray

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fenevbahçenin Başakşehir maçındaki yaptığı şike ve gördüğü 4 kırmızı kart sonrası, Mehmet Batdalın şikeye uygun olarak penaltıyı kaçırması ve skorun 2-2'ye gelmesi
Galatasarayımızı şampiyon yaptı!

SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII????????

@LifeTaker @KinchouKan

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şike ? Senin şike anlayışın nedir kardeş ? Şike yapılsa 2 - 2 beraberemi kalınılır ? Ayrıca 7 kişi kaldık oyunda 4 oyuncumuz kırmızı yedi ve bu 4 kırmızıdan 3'ü saçma ve yanlış kırmızılardı. Sen nasıl bi zihniyet yaşıyosun anlayamadım ...

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şike ? Senin şike anlayışın nedir kardeş ? Şike yapılsa 2 - 2 beraberemi kalınılır ? Ayrıca 7 kişi kaldık oyunda 4 oyuncumuz kırmızı yedi ve bu 4 kırmızıdan 3'ü saçma ve yanlış kırmızılardı. Sen nasıl bi zihniyet yaşıyosun anlayamadım ...
Yanlış Kırmızı ? Vay be bunuda duydum

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Maçı nerenle izledin caner artık orda ne yaptı bilinmez en son gördüğümde küfür ediyodu hakeme

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burda söylenecek çok şey varda bu sözler sonucunda gelecek çok uyarıda var. 3 yıllık hesabı senin gibi bir ergene küfür ederek yok etmiycem merak etme.

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Belli Zaten Fenevli Değilmisiniz Hepiniz Aynısnız İşinize Gelince yi BENİ Aziz İşine gelmeyince aziz istifa la sizi buraya getiren aziz zaten aziz olmasa siz nesinizz