Şampiyon Galatasaray

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Başakşehir'de yaşayan birey olarak 2-0'ken çok mutluyduk. Neden 2-2 yaptırdın Başakşehir he? Neden.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Belki "Fenevliyim" ama yeri geldiğinde tebrik etmeyide bilirim. Şu anda siz değil Beşitaş veya başka bir takım olsa sonuna kadar tebrik ederim ama taraftar kitleniz isimini "Ahmetreyiz" koyacak seviyede olduğu için içimden tebrik etmek gelmiyo. Birde Allah'ını seven one kız gibi trip atıyo bebe "Hepiniz aynı değilmisiniz". Kimlerle uğraşıyorum...

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Belki "Fenevliyim" ama yeri geldiğinde tebrik etmeyide bilirim. Şu anda siz değil Beşitaş veya başka bir takım olsa sonuna kadar tebrik ederim ama taraftar kitleniz isimini "Ahmetreyiz" koyacak seviyede olduğu için içimden tebrik etmek gelmiyo. Birde Allah'ını seven one kız gibi trip atıyo bebe "Hepiniz aynı değilmisiniz". Kimlerle uğraşıyorum...
Kimlerle Uğraşıosun En iyi taraftar kitlesi bizde değilmi yenilince oyuncularınıza küfür edersiniz yenince kral olurlar dime gördük mata tezahuratları başakşehrlilerden daha fazla ssesiniz çıkıodu küfür ederken bu arada nickime küfür eden nickli olsa şuna bak Adaletwashere tükçe katili seni

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kimlerle Uğraşıosun En iyi taraftar kitlesi bizde değilmi yenilince oyuncularınıza küfür edersiniz yenince kral olurlar dime gördük mata tezahuratları başakşehrlilerden daha fazla ssesiniz çıkıodu küfür ederken bu arada nickime küfür eden nickli olsa şuna bak Adaletwashere tükçe katili seni
Hee sizde. Ben bizdemi dedim kardeşim ? Bana göre en iyi taraftar kitlesi Beşiktaş'da ne Galatasaray'da nede Fenerbahçe'de neden başka konulara saptığını anlayabiliyorum. Ha birde forum ismimi "Ahmetreyiz" koyacağıma AdaletWasHere koyarım kardeşim. Reyiz'li isimler hala varmı diye düşünüyodum demekki varmış

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Reyizli İsmler Ne zaman Kullanılması Kaldırıldı Kardeş Ne zaman kurulduğuna bakarsan belki bişileri anlarsın bu arada en iyi beşiktaş kitlesi beşiktaştaysa 2 yıl önce sahaya kim iniyordu derbide varmı galatasarayın şuana kadar yaptığı bi pislik

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Say say bitmez. Google "reyiz"le seni yan yana bırakıyor artık bu konudan gelen bildirimleride çekiorum. Aklın varsa birazcık araştırma yapabilirsen ne pislikler yaptığınızı öğrenebilirsin. Sonuçta "ecdad" önemlidir ....

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
belli çok izlemissin fakat bu cahilliğini önerilen videoalrda çıkan fenerin pislikleri videosuna tıklamamandan sebepliorum ya cnım artık sus bitin bu çile şampiyon olmuşuz konuşuon

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yeter gençler kavga yok , kim olmuşsa olmuş kapatın konuyu başkada yorum atmayın yav.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bir Trabzonspor'lu olarak isterdim ki Beşiktaş şampiyon olsun, nasip değilmiş. Tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok.
Amma, ligin 2. yarısındaki Trabzonspor Galatasaray maçında bilerek maçı vermeyip 2-0 kazandığımızda Galatasaray taraftarının Trabzonspor camiasının annesine etmediği küfür kalmadı. Bundan tüm Galatasaraylıları sorumlu tutmuyorum ama artık Galatasaray benim için kara listededir.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
4. yıldız bizim siz hayırdır fbliler!Sarıııııııııııııııııı-