Kimlerle Uğraşıosun En iyi taraftar kitlesi bizde değilmi yenilince oyuncularınıza küfür edersiniz yenince kral olurlar dime gördük mata tezahuratları başakşehrlilerden daha fazla ssesiniz çıkıodu küfür ederken bu arada nickime küfür eden nickli olsa şuna bak Adaletwashere tükçe katili seniBelki "Fenevliyim" ama yeri geldiğinde tebrik etmeyide bilirim. Şu anda siz değil Beşitaş veya başka bir takım olsa sonuna kadar tebrik ederim ama taraftar kitleniz isimini "Ahmetreyiz" koyacak seviyede olduğu için içimden tebrik etmek gelmiyo. Birde Allah'ını seven one kız gibi trip atıyo bebe "Hepiniz aynı değilmisiniz". Kimlerle uğraşıyorum...
Hee sizde. Ben bizdemi dedim kardeşim ? Bana göre en iyi taraftar kitlesi Beşiktaş'da ne Galatasaray'da nede Fenerbahçe'de neden başka konulara saptığını anlayabiliyorum. Ha birde forum ismimi "Ahmetreyiz" koyacağıma AdaletWasHere koyarım kardeşim. Reyiz'li isimler hala varmı diye düşünüyodum demekki varmışKimlerle Uğraşıosun En iyi taraftar kitlesi bizde değilmi yenilince oyuncularınıza küfür edersiniz yenince kral olurlar dime gördük mata tezahuratları başakşehrlilerden daha fazla ssesiniz çıkıodu küfür ederken bu arada nickime küfür eden nickli olsa şuna bak Adaletwashere tükçe katili seni