Lucid rüya ve kineziler hakkında.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
abi şaka mısınız çocuk musunuz bunlara mı inanıyorsunuz cin padişahından falan bahsedin

NOT: lucid i görmedim lucid diye bir şey var çünkü yani buna lucid mucid dendiğini de sonradan öğrendim ben de rüyalarımı kontrol edebilirim. Benim için şöyle anlatayım bu hissi, rüyaya giriyorsun ama rüya olduğunu sonralardan anlıyorsun sanki düş kurar gibi gelişiyor olaylar rüyada istediğim yere gidiyorum düşlediğim şeyi görüyorum falan filan sanki kendi filmimi çekiyorum istediğim oluyor. Sonra bi bakıyorum sabah olmuş bazen yaralanınca boğulunca uyanıyorum rüyada. Tam lucid de olmayabilir benimki olaylar gelişiyor benden habersiz ama ben onları şekillendirip rüyada olduğumu anlıyorum. Tek olay bilinçli olmak sanırım. Sanki bir şeyi düşünür gibi rüyanı düşünüyorsun. Ama çok az rüya görüyorum. Gerçek hayatla hiçbir ilgisi yok. Arkadaşımı görüyorum ama gerçek hayata etki etmiyor sanırım ölmüş de olabilirim rüyalarda boğulmadan falan uyanıyorum

NOT: Sanırım sebebi aşırı hayal gücü

Son düzenleme:

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biyolojik olarak mümkün olmayan şeyler bunlar.Göz hücrelerinin o kadar kısa sürede milyarlarca yokedilip,milyarlarca oluşmasının mümkünatı yok.
Beyini işlem yapamamaktan yanar,bilgisayar mantığı.Cidden bu kadar kör olamazsınız.

kuantum fiziği falan var diye biliorm,her şeyi bilim ile sınırlandırıyorsan kendince haklısın o zmn,imkansız görünüyo... uçmakta imkansız ama uçuluyo

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Dalga geçmeden cevap vereyim,
  • Kinezi yoktur.
  • Lucid görmek istemezsin sadece görürsün isteyerek olan bir şey değil. Ben ayda yılda bir rüya görürüm o da şöyle, Bir olay olur benim düşündüğüm şekilde gelişir fantastik absürt şeyler değil pek kendi filmini yönetmek gibi.
  • Rüyanda bilinçli olmak gibi yani bilmiyorum lucid nedir tam olarak ama rüya kontrol etmekten kastınsa normal insansın sadece şöyle bir olay yaşansın falan filan.
  • Normal uyanıyorsun çoğu rüyada olduğu gibi rüya olduğunu anlayınca değil, böyle başına bir şey gelirken falan ama uyanayım diyerek uyandığım da olmuştu benim.
  • Uyanıyorsun normal

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorin yapmamismiydi. Hangi kineziyi. Yapam

başkalarının dedikelrine bakma,insan her gece rüya görür,en doğru bilgi deneyerek yaptığındır.
1 hafta boyunca uyuduğunda gördügün rüyayı görmeye çalış,aklında o olsun. 1 hafta sonunda hatırlarsın. Ben 1 hafta sonunda 5 rüyamı birden hatırlayabiliyordum.Bilmeden konuşanlara bakma sen,yaşayıp kendin görsen daha etkili olur.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi Lucid rüya isteyerek görünüyor dimi nasıl göreceğim onu merak ettim onu becerdim diyelim uykudan nasıl cikcam

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi Lucid rüya isteyerek görünüyor dimi nasıl göreceğim onu merak ettim onu becerdim diyelim uykudan nasıl cikcam
Tek olay ne biliyor musun, rüyada olduğunu anlamak. Çoğu insan rüyada olduğunu anlar uyanır hemen. Ancak rüyada olduğunu bilsen bile uyanınca hatırlanmayabilir sonradan aklına gelebilir bu. Sanırım isteyerek olmuyor bu. Bilmiyorum yani.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Sanirsam I-doser de 30 dakikalik rüya sürecine geçiş tracki vardi boyle garip ses dalgaları yayiyodu

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunda orada ışte ruyada bilincaltini kont etmek o nasıl olur ışte o Lucid oluyor

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sorunda orada ışte ruyada bilincaltini kont etmek o nasıl olur ışte o Lucid oluyor
Ya isteyerek olan bir şey değil psikoloji bozmayın çok da mükemmel bir şey değil benim açımdan nadiren görüyorum çoğunu unutuyorum bir sürede bir bakıyorsun bir anda bir yerdesin diyorsun bu rüya bilinçlisin yaşıyorsun aynen böyle oluyor.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

üşenmesem anlatcamda,bak her zaman her istediğini yapamıyosun,ben mesela annemi deiştiriyodum 2 dk sonra eski haline geri dönüyodu,biraz sınır var yani,her zaman uçamassın mesela,kompozisyon yazardımda hem üşeniyorum hem kendin ögrenmen yaşyarark daha iyi olur,sen sadece düşün hatırlamya çalış... ama bağımlılık yapıyor

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
La nasıl yapacağım diyorum uyumayı bende biliyorum.taktik verin.zaten hayal gücün yetersse pek ise yaramaz ama hayal gücüm ii bnm

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
üşenmesem anlatcamda,bak her zaman her istediğini yapamıyosun,ben mesela annemi deiştiriyodum 2 dk sonra eski haline geri dönüyodu,biraz sınır var yani,her zaman uçamassın mesela,kompozisyon yazardımda hem üşeniyorum hem kendin ögrenmen yaşyarark daha iyi olur,sen sadece düşün hatırlamya çalış... ama bağımlılık yapıyor
Şey de oluyor mu sende ben bazen bir şey düşünüyorum aklımdan çıkmadığı için sürekli oluyor ne bileyim ileri gitmek istiyorum bir anda gidememek geliyor aklıma, aklımdan çıkmıyor bu düşünce kendi düşüncemle savaşıyorum resmen.