reisben55
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Düzeltsinler diye ?neden bildiriyon?
Düzeltsinler diye ?neden bildiriyon?
Ooo iyimişGüncelleme:
Yeni korumalar eklendi. Eğer Factions, Skyblock tarzı insanların örs kullanabildiği, kitap yazabildiği oyunlara sahipseniz güncellemeniz şiddetle tavsiye edilir. Yenilikler:
• Kitap düzenlemesi artık kontrol ediliyor. Eğer oyuncular yasaklı karakteri kitaplarında kullanırlarsa kitapları siliniyor.
• Oyuncu eşyalarının isimleri artık kontrol ediliyor. Eğer oyuncu örs yada benzeri isim değiştirme yöntemleriyle eşyalarının adını yasaklı karakter ile değiştirirse eşyası siliniyor.
NOT: Serverınız BungeeCord olsa bile hem Bungee hemde Bukkit sürümünü yükleyin. Çünkü bu sürümde BungeeCord'da olmayan eventlerde kullanıldı. Eğer sunucunuz Factions, Skyblock vb. sunuculardan değilse Bukkit sürümünü kurmanıza gerek yok. (Örn. Minigames, SurvivalGames, Lobi)
Ooo iyimiş
Bu arada kitap'tan ForceOP'u engelleme falan yaparsan iyi olur. (Aslında bu AntiCrash plugini ama olsun)
Ops bi sorun olmuş müsait bi anımda düzeltirim 1.1 kullanmaya devam şimdilik.;(
![]()
Sadece ben olmama rağme sağa baktığımda bunun aynısından 50 tane yazıyor.
Birde düşün 150 kişilik bir sunucu :s
(Eğer sadece bende oluyorsa çözümünü söyler misin ?)[DOUBLEPOST=1432734596,1432734072][/DOUBLEPOST]Bu arada 1.8'de başka bir bug var.Server'e girdiğiniz gibi oyun çöküyor.
Bu bug'u sanırsam bir tek ben biliyorum çünkü hiç kullanan görmedim![]()
Obaaa !![]()
Aynı sorun iPhonelar, iPadler içinde oluyormuş gençler sadece Minecraftta olan bir şey değil
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Force-OP'tamı ?Obaaa !
Bu arada ben 1.8 hacked client'imi yaptım.
Ve Force-OP,Crash gibi süper özellikler bulunmakta(Bulunamaz çünkü bambaşka bir bug ile yaptım
)
Kimse merak etmesin çünkü sadece arkadaşların sunucusuna troll amaçlı yapıyorum
Önemli NOT: SonOyuncu'da çalışıyor![]()
Force op nasıl oluyor sadece kitaplarla olmuyormuyduObaaa !
Bu arada ben 1.8 hacked client'imi yaptım.
Ve Force-OP,Crash gibi süper özellikler bulunmakta(Bulunamaz çünkü bambaşka bir bug ile yaptım
)
Kimse merak etmesin çünkü sadece arkadaşların sunucusuna troll amaçlı yapıyorum
Önemli NOT: SonOyuncu'da çalışıyor![]()
Force-OP uyduruk siz boşverinForce op nasıl oluyor sadece kitaplarla olmuyormuydu![]()
Yalnız umarım bu clienti başka birilerine vermezsin.Force-OP uyduruk siz boşverin
Aslında onun gerçek adı Force-Command
Sadece Vanilla serverinde çalışıyor zatenO size kalmış bir şey.Yani yinede OP olabilirsiniz Spigot-Bukkit gibi sunucularda.
Ama Crash özelliği bütün hepsinde(Spigot , Bukkit , Vanilla...)
Eğer admin'i kandırabilirseniz Force-Command'ıda kullanabilmiş olursunuz![]()
Tamam hemen beleş dağıtıyorum. (Şaqa lan şaqa korhqma)Yalnız umarım bu clienti başka birilerine vermezsin.
Bir bela daha açılır yoksa D: