Parapsikoloji ve Lucid Gibi alt dallar

Sizce bu konudaki tezlerimi yazmaya devam edeyim mi ?

• Evet

Kullanılan: 7 77.8%
  • .hayır

Kullanılan: 1 11.1%
  • Yazsan bile okunacağını sanmıyorum

Kullanılan: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bydemir06 bugün sizlere ünvirsite ye başaladan önceki 4 yıllık bir tezimin özetini yazacağım.

Ön söz
-----------------OOOOO----------------

Çoğu insanın birçok kez meraklar içerisinde bırakan bu konular hiçbir açıklama kalmadımı yoksa tamamen bir yanılgılar sonucumu ortaya çıkıyor ? hiçbir akım veya görünmeksizin yalın bir halde kalmasının öz kaynağımı ? Peki bu evrenin sonsuz enerjisinin peşinde olan atlantislilerin helak olma olasılığı nedir ? gibi birçok kavram la sizlere bırakacağım.

Hayal , gerçek , doğru , yanlış , biçim , şekil gibi birçok daha kavram bulunmaktadır. Özellikle de bir ilerlemede görmek üzere yapılan her hangi bir adım veya bir insanın bir ip ucu bulamadan muhteşem bir filim karografisi ya da oyunu ortaya çıkarmasını düşündünüz mü çoğu sıradan olan insanlar ise bunları normal yerine anormal olarak yorumluyor peki...

hiçbir Enerji kavramı olmak sızın evrenin yaratılması ve Kuran-ı Kerim de bile biz insanlara Big Bang Teorisinden bahsetmesi nedir ? bunca evrim teorisini doğrulaması gibi birçok şekillde insanların kafasını karıştırılmıştır.
-------------------------------------------------------------------------------------

Para Psikoloji Nedir ?

Para psikolojiyi sizlere açıklamadan önce bilmeniz gerekenlere değinmek benim görevim gibi görüyorum.

Parapsikoloji " Telekinizi , Psiball , Avatar , Çahkra , Lucid Vb..." bölümleri elinde bulunur özellikle en büyük merak uyandıran " Astral Seyehat " bölümünü de eline alan bir bilim dalıdır.(Tamamen bir bilim dalı şu an sayılmadı lakin ön görüler vardır )

----------------------
ParaPsikoloji
----------------------

Beyin kaslarınız ne kadar sağlam yada daha doğru bir dille izah etmem gerekir ise beyin gücünüz anca size neler yapmanıza izin veriyor.

Bu kuramı sizlere 3 bölümde açıklayacağım ve sadece yorum kısında bana bildirir iseniz sizlere beyin gücünüz hakkında %100 olmasa da olasılıklar dahilinde bir test yapma imkanı suna bilirsiniz.

1. Norm Dünyası ; Norm dünyası verdiğim bu birinci türde beyniniz sadece algılara ve isteklere cevap verebilir ve sadece istenileni yapar ekstra bir yol veya yöntem izlemez halk arasında düz mantık dediğimiz türden sinizdir ve dahası ile her 10 kişiden 7 sini oluşturuyorsunuz.

2. Kronz Dünyası ; Kronz dünyası vermiş olduğum bu ikinci türde bir algı konusunda sizlerin en büyük yardımcılarınız dır örnek olarak açıklamam gerekir ise ; 1 saat dinlediğiniz bir dersin 45 dk sı boyunca sıkılmaz ve yorulmaz dersi sadece dinlersiniz ve ders çalışma oranınızı düşürür sünüz buna rağmen yüksek bir not almış olabilirsiniz. bu oranda ise her 10 insandan 1 kişiyi sizler oluşturuyorsunuz.

3. Lob Beyin ; Lob beyin ise bu inanılmaz ve oldukça karmaşık bir hal alan beyin i sizlere kısa bir şekilde anlatacağım bildiğinizi kabul ederek beynimiz 2 Lob dan oluşuyor. Sağ ve Sol ama bir istisna söz konusudur. " Epifiz Bezi " dediğimiz bu beynimizin tam ortasında bulunan bu beyin sizlere imkansızları başarmanızı sağlaya bilir. Dahası ise birçok süpriz ile sizi karşılıya bilir. Özellikle oranlara vurur isek her 50.000 İnsandan sadece 1 tanesini oluştura bilirsiniz ve Epifiz dediğimiz bu bezim si küçük koza şeklindeki lob un sadece %1 ini kullanarak her insanın %10 unu kullandığı bir dünyada %1 Epifiz bezinizi kullanarak %30 Gibi bir beyinsel akım kullanabilirsiniz.

----------------------------------------
Devamını yazacağım şu an sadece 1 sayfanın özetini anca bu kadar kısalta bildim arkadaşlar.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet artık hepimiz lucid konusu açalım :) Güzel olmuş +1
Ciddi yorumlar bekliyorum bunu sizin gibi yeni başlamış arkadaşlar için kendi Tezimden özetler çıkararak yazıyorum yanlış anlama. Ama cidden birçok gereksiz bilgi var konunda ve gereksiz insanlarla dolu yorumun :)

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddi yorumlar bekliyorum bunu sizin gibi yeni başlamış arkadaşlar için kendi Tezimden özetler çıkararak yazıyorum yanlış anlama. Ama cidden birçok gereksiz bilgi var konunda ve gereksiz insanlarla dolu yorumun :)
Evet en azından senin konun temiz ._. Ben sadece lucidi anlattım.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nasıl kullanacagiz :(

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet en azından senin konun temiz ._. Ben sadece lucidi anlattım.
Lucid ' i anlatman için ilk önce hepsini bilmen gerekli değil mi sonuçta hepsi iç içe.
[DOUBLEPOST=1432743180,1432743127][/DOUBLEPOST]
Nasıl kullanacagiz :(

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yazımın devamını bekle 125 sayfalık tezimin sadece 1 sayfası bu :) 'da özet hali :)

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Yıldır İlgileniyorum.Çok Kitap Okudum.
Richard Broughton'un Tartışılan Bilim Parapsikoloji Kitabını Okudum.
Lusid Rüya Ve Astral Seyahatle İlgili Bilgim Var.
Tecrübem Çok Az Nedeni Ne Olabilir. :(
@bydemir06
Bu tecrübeler okudunu hayal ettiğindmi yoksa içsel olarak mı ortaya çıkıyor.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim :D
[DOUBLEPOST=1432743569,1432743361][/DOUBLEPOST]
Olur Olmadık Anlarda.
En Yorgun Günlerimde.
En yorgun günlerinde beyin kendini rahatlattır bu rahatlatmayı da sana değişik bir bir kaç yöntem kullanarak sağlar özellikle de kendi kendini kandırm ya çalışır bu yüzden vücut sal yorgunluk ortaya çıkar ve beyin kendini rahatlatmak için çalışırken unutulmuş bilğileri ortaya çıkabilir.

Eminsin öylemi yatağına uzan her zaman güney e doğru yatıyorsan kuzey ' e doğru yat ve gözlerin açık bir şekilde ben güneyde yatıyorum diyerek beynine söz geçirmeye çalış :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Çoh güzel yazmışsın mükemmel yazmışsın sanırım ornitorenklerin hayatını anlatmışsın @OrnitorenkAdam
Okuyamadıımmmm Okuyamadımmm
duygusal müzik tavsiye edilir