Parapsikoloji ve Lucid Gibi alt dallar

Sizce bu konudaki tezlerimi yazmaya devam edeyim mi ?

• Evet

Kullanılan: 7 77.8%
  • .hayır

Kullanılan: 1 11.1%
  • Yazsan bile okunacağını sanmıyorum

Kullanılan: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu sonuna kadar okudum da bu saçmalıklarla aklınızı dolduracağınıza daha eğlenceli şeyler bulabilirsiniz forumda bebeler var psikolojileri bozuluyor artık
saçma dediğin şey sana göre öyle olabilir saçma buluyorsan konuya girmezsin gidersin hayırdır yani benim 1 sayfalık tezime hakarettir bu ! Çok biliyorsan sen yaz veya gitt ilk okul ödevlerini yap.
ve aklım bu saçma konularla doldurmak için üniversite okuyorum. Bölümüm gereklerinden biri . Forumdaki bebeler en azından doğruyu öğrensinler diye açtıgım bir konu

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
saçma dediğin şey sana göre öyle olabilir saçma buluyorsan konuya girmezsin gidersin hayırdır yani benim 1 sayfalık tezime hakarettir bu ! Çok biliyorsan sen yaz veya gitt ilk okul ödevlerini yap.
ve aklım bu saçma konularla doldurmak için üniversite okuyorum. Bölümüm gereklerinden biri . Forumdaki bebeler en azından doğruyu öğrensinler diye açtıgım bir konu
Aşağıladığın adamlara konu açıyorsun. Hakaret ediyorum bu bir tez bile olamayacak kadar saçma bir konu. Bunun için üniversite okuyorsan zekanı israf ediyorsun. Hergün 5-6 tane bebe telekinezi astral zımbırtı konusu açıyor zaten bilgilendirmeye falan gerek yok.