< ZotacGaming > Rütbe - Boss - Enchant Market - Fly - OtoEvent - Ip > ZotacGaming.Mine CraftTR.Com

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

TheHeroes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Isım :Kerem
Yas : 17
Tecrube :2009 dan beri minecraft oyuncusuyum.birçok büyük serverde (faction,survival,HUB )görev aldım.
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorum :Yaklaşık 2009 dan beri minecraft oyuncusuyum.
Okul Açıkken Kac Saat Açığım :6 veya 8 saat çevrim içi durumdayım.
Okul Kapalı iken Kac Saat Açığım :24 saatin 18 saatinde çevrim içi durumundayım.

Son düzenleme:

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tecrube :2009 dan beri minecraft oyuncusuyum.birçok büyük serverde (faction,survival,HUB )görev aldım.
Okul Kapalı iken Kac Saat Açığım :24 saatin 18 saatinde çevrim içi durumundayım.
Forumu doldurdungun için teskkür ederim bunu hemen gözden geçiriceyim

murat6135

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Isım : Cihan ALP
Yas : Olgun

Tecrube : 4 Senedir Minecraft Oynuyorum (HATTA SERVERIM VAR)
Kac Yıldır Minecraft Oynuyorum : 4 Yıldır
Okul Açıkken Kac Saat Açığım : 5
Okul Kapalı iken Kac Saat Açığım : 8

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wow, demek size minecraftı önceden dağıtmaya başladılar. Minecraft beta halinde 2011 de piyasaya sürüldü. Az sallayın be

Sent from my iPhone using Tapatalk

TheHeroes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir sunucu.Yakında sadece lapisle para kazanılmayıp farm da gelicekmiş.Müthiiş.Umarım lapis te kaldırılır.

BAŞARILAR

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir sunucu.Yakında sadece lapisle para kazanılmayıp farm da gelicekmiş.Müthiiş.Umarım lapis te kaldırılır.

BAŞARILAR
Lapisi Neden Kaldırmadıgımızı Hemen Söyliyim Yeni Oyuncular Direk Lapise gidip biraz para kasıyorlar ve sonra arsalara gidip kendilerini otomatik kaktüs tarlası yapıyorlar ve lapisden cok daha iyi para kazanıyorlar kısacası lapisi yeni giren oyuncular biraz para kassın diye silmiyoruz
Yorum için Tesekkürler[DOUBLEPOST=1433015542,1432976245][/DOUBLEPOST]Güncel + Crash Hatası Çözüldü

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:notch: Server Basarılı Devamını Diliyorum.Kurucular Terbiyeli Ve Duzgun Tebrik Ediyorum.:notch:
Yorum İçin Tesekkürler Her şey sizin için :)[DOUBLEPOST=1433170106,1433070044][/DOUBLEPOST]Eventten Bir Kare
[DOUBLEPOST=1433243215][/DOUBLEPOST]Güncel + Yenilikler Sizi Bekliyor[DOUBLEPOST=1433329911][/DOUBLEPOST]Güncel + editler silindi

Creeper1111

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Başarılı Fakat Acele Efektini Sınırsız Yapmıssınız Onu Dusurun Wslerde Cok Hızlı Vuruyoruz