Şifreli Winrar Dosyası...

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
elimde bi winrar dosyası var,ama şifreli. Bunun şifresini nasıl çözebilirm,yada dosyayı nasıl açabilirim ? imkanı var mı ?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Winrar için brute force programları var onlar her olasılığı deneyerek arıyor dosyayı onun dışında tek tıkla şifreyi karşına çıkartan bir program yok :(
İnternette winrar brute force diye aratarak bir sürü program bulabilirsin :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sifre cozmek icin programlar var ancak super bir islemcin yok ise ve yazilimi satin almazsan pek ise yaramiyor.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçma ve iğrenç yorumlar için teşekkür ederim,
Winrar için brute force programları var onlar her olasılığı deneyerek arıyor dosyayı onun dışında tek tıkla şifreyi karşına çıkartan bir program yok :(
İnternette winrar brute force diye aratarak bir sürü program bulabilirsin :(

gerek kalmadı teşekkürler

%99 bir force op hack buldun ama rar şifreli sende bu rar ı açmak istiyorsun ama survey geçemiyorsun değilmi ? :D

hile deil oyundu... bi arkadaşımdan ödünç aldım

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Password Recovery Bundle var ama o da arkadaşın önerdiği program gibi her ihtimali deneyerek buluyor. O arkada denesin ben kullanayım dersen olmaz çünkü bu programı çalıştırınca CPU 100% oluyor ve 1% bile düşmüyor öyle çakılı kalıyor.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Password Recovery Bundle var ama o da arkadaşın önerdiği program gibi her ihtimali deneyerek buluyor. O arkada denesin ben kullanayım dersen olmaz çünkü bu programı çalıştırınca CPU 100% oluyor ve 1% bile düşmüyor öyle çakılı kalıyor.
Bende öyle bir şey olmadı. 18 dakikadır arıyor ve %31 cpu şu an .s

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
program falan önermenize gerk yok 13 dakika içinde sorunumu çözdüm teşekkürler
*arayan mevlayıda bulur belayıda*