Realm of The Mad God ....

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar uzun süredir Realm Of The Mad God oynamaktayım forumda bildiğim belli kişiler oynuyor ben bu oyuna farkındalık katmak için bu konuyu açmaktayım

Oyundan bazı kareler ;

Oyundaki amacımız ilk olarak yüksek kalite eşyaları toplayıp kendimizi geliştirip son seviye olan 20. seviyeye ulaşmaktır.Her karakterde 20. seviyeye ulaştığımızda karakterler açılır ve bu ağı gösteren resim :

Ve son amacımız 20 levele ulaştıktan sonra dungeon yada godlardan statü iksirleri toplayıp kendimizi geliştirmek yada yeni eşyalar almak ....

• Beğen
Reactions: DIO

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Baya iyiyim isteyenlerle oynayabilirim klana alabilirim. O link ne öyle -,-

TrustNoONE

En iyi cevaplar
0
Ve oyun içi adım EliteTedo Genelde Best Server - UsWest - EuEast de bulunuyorum bilginize Klanımıza alım vardır Adı Efsanedir.[DOUBLEPOST=1432816643,1432816596][/DOUBLEPOST]
Baya iyiyim isteyenlerle oynayabilirim klana alabilirim. O link ne öyle -,-
Karahan linki düzelttim Zaten beraber az oynamamış değiliz Bir türk klanındayım şu an teklifin için teşekkürler bugün tomb açıcam senide davet ediyorum.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok önceden severek oynamıştım ama bir yerden sonra (3-4 saat) aşırı sıkılıyorsun.

TrustNoONE

En iyi cevaplar
0
çok önceden severek oynamıştım ama bir yerden sonra (3-4 saat) aşırı sıkılıyorsun.
Şahsen 4-5 aydır oynuyorum sadece sinirlenip 1 kere bıraktım sonrası zevkli Ölüyorsun ün geliyor ünle arenaya katılıp eşya kazanabilirsin , yada petini besleyip güçlendirebilirsin iş 20 level olup tüm classları açınca bitmiyor önemli olan 8/8 e erişebilmek .

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ve oyun içi adım EliteTedo Genelde Best Server - UsWest - EuEast de bulunuyorum bilginize Klanımıza alım vardır Adı Efsanedir.[DOUBLEPOST=1432816643,1432816596][/DOUBLEPOST]
Karahan linki düzelttim Zaten beraber az oynamamış değiliz Bir türk klanındayım şu an teklifin için teşekkürler bugün tomb açıcam senide davet ediyorum.
Bana uyar :D