UnioAntiCrash 2.0 - Yeniden Yazıldı, Açık Kaynak Yapıldı

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Güncelleme:
Yeni korumalar eklendi. Eğer Factions, Skyblock tarzı insanların örs kullanabildiği, kitap yazabildiği oyunlara sahipseniz güncellemeniz şiddetle tavsiye edilir. Yenilikler:
Kitap düzenlemesi artık kontrol ediliyor. Eğer oyuncular yasaklı karakteri kitaplarında kullanırlarsa kitapları siliniyor.
Oyuncu eşyalarının isimleri artık kontrol ediliyor. Eğer oyuncu örs yada benzeri isim değiştirme yöntemleriyle eşyalarının adını yasaklı karakter ile değiştirirse eşyası siliniyor.

NOT: Serverınız BungeeCord olsa bile hem Bungee hemde Bukkit sürümünü yükleyin. Çünkü bu sürümde BungeeCord'da olmayan eventlerde kullanıldı. Eğer sunucunuz Factions, Skyblock vb. sunuculardan değilse Bukkit sürümünü kurmanıza gerek yok. (Örn. Minigames, SurvivalGames, Lobi)

Son düzenleme:

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Güncelleme:
Yeni korumalar eklendi. Eğer Factions, Skyblock tarzı insanların örs kullanabildiği, kitap yazabildiği oyunlara sahipseniz güncellemeniz şiddetle tavsiye edilir. Yenilikler:
Kitap düzenlemesi artık kontrol ediliyor. Eğer oyuncular yasaklı karakteri kitaplarında kullanırlarsa kitapları siliniyor.
Oyuncu eşyalarının isimleri artık kontrol ediliyor. Eğer oyuncu örs yada benzeri isim değiştirme yöntemleriyle eşyalarının adını yasaklı karakter ile değiştirirse eşyası siliniyor.

NOT: Serverınız BungeeCord olsa bile hem Bungee hemde Bukkit sürümünü yükleyin. Çünkü bu sürümde BungeeCord'da olmayan eventlerde kullanıldı. Eğer sunucunuz Factions, Skyblock vb. sunuculardan değilse Bukkit sürümünü kurmanıza gerek yok. (Örn. Minigames, SurvivalGames, Lobi)
Ooo iyimiş :D
Bu arada kitap'tan ForceOP'u engelleme falan yaparsan iyi olur. (Aslında bu AntiCrash plugini ama olsun :D)

Son düzenleme:

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
;(

Sadece ben olmama rağme sağa baktığımda bunun aynısından 50 tane yazıyor.
Birde düşün 150 kişilik bir sunucu :s
(Eğer sadece bende oluyorsa çözümünü söyler misin ? :D)
[DOUBLEPOST=1432734596,1432734072][/DOUBLEPOST]Bu arada 1.8'de başka bir bug var.Server'e girdiğiniz gibi oyun çöküyor.
Bu bug'u sanırsam bir tek ben biliyorum çünkü hiç kullanan görmedim :D

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
;(

Sadece ben olmama rağme sağa baktığımda bunun aynısından 50 tane yazıyor.
Birde düşün 150 kişilik bir sunucu :s
(Eğer sadece bende oluyorsa çözümünü söyler misin ? :D)
[DOUBLEPOST=1432734596,1432734072][/DOUBLEPOST]Bu arada 1.8'de başka bir bug var.Server'e girdiğiniz gibi oyun çöküyor.
Bu bug'u sanırsam bir tek ben biliyorum çünkü hiç kullanan görmedim :D
Ops bi sorun olmuş müsait bi anımda düzeltirim 1.1 kullanmaya devam şimdilik.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0

Aynı sorun iPhonelar, iPadler içinde oluyormuş gençler sadece Minecraftta olan bir şey değil :D

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0

Aynı sorun iPhonelar, iPadler içinde oluyormuş gençler sadece Minecraftta olan bir şey değil :D

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Obaaa ! :D
Bu arada ben 1.8 hacked client'imi yaptım.
Ve Force-OP,Crash gibi süper özellikler bulunmakta :D (Bulunamaz çünkü bambaşka bir bug ile yaptım :D)
Kimse merak etmesin çünkü sadece arkadaşların sunucusuna troll amaçlı yapıyorum :D
Önemli NOT: SonOyuncu'da çalışıyor :D

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Ve Force-OP,Crash gibi süper özellikler bulunmakta :D (Bulunamaz çünkü bambaşka bir bug ile yaptım :D)
Kimse merak etmesin çünkü sadece arkadaşların sunucusuna troll amaçlı yapıyorum :D
Force-OP'tamı ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Force op nasıl oluyor sadece kitaplarla olmuyormuydu :D

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Force op nasıl oluyor sadece kitaplarla olmuyormuydu :D
Force-OP uyduruk siz boşverin :D
Aslında onun gerçek adı Force-Command :D
Sadece Vanilla serverinde çalışıyor zaten :D O size kalmış bir şey.Yani yinede OP olabilirsiniz Spigot-Bukkit gibi sunucularda.
Ama Crash özelliği bütün hepsinde :D (Spigot , Bukkit , Vanilla...)

Eğer admin'i kandırabilirseniz Force-Command'ıda kullanabilmiş olursunuz :D

Son düzenleme:

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Force-OP uyduruk siz boşverin :D
Aslında onun gerçek adı Force-Command :D
Sadece Vanilla serverinde çalışıyor zaten :D O size kalmış bir şey.Yani yinede OP olabilirsiniz Spigot-Bukkit gibi sunucularda.
Ama Crash özelliği bütün hepsinde :D (Spigot , Bukkit , Vanilla...)

Eğer admin'i kandırabilirseniz Force-Command'ıda kullanabilmiş olursunuz :D
Yalnız umarım bu clienti başka birilerine vermezsin.
Bir bela daha açılır yoksa D:

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Yalnız umarım bu clienti başka birilerine vermezsin.
Bir bela daha açılır yoksa D:
Tamam hemen beleş dağıtıyorum. (Şaqa lan şaqa korhqma)
Aslında satmayı düşünüyordum fena para kazanırım :D (2-3 Tane çökertme özelliği var.Force-OP falan var :D Daha da fazla....)

Bu arada beni anlayan hiç olmadı çünkü hem sunucuyu koruyacak pluginler yapıyorum ve hem de sunucuyu batıracak şeyler yapıyorum.
Ama kabul ediyorum sunucuyu çökertmek daha zevkli :D