Server anlayanlar

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir serverde oynuyordum. Bir adama arsamda çıkması için deny attım o da öylemiii dedi. Sonra crash yedim. Nasıl yaptı?? lütfen anlatın

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Nasıl

oluyor.Anlatırmısın?
Bir tane ASCII karakteri var.
Bu karakter normalde 1 karakter olmasına rağmen minecraft chat'ına girildiğinde 2 karakter olarak çıkıyor. Tabi bunu da clientler renderlerken kafaları karışıyor, düşünsene server şimdi sana 5 karakterli bir mesaj gelecek diyor gelen karakter 6 karakterli oluyor. Sonra bu da bir exception üretip clientin çökmesine neden oluyor.[DOUBLEPOST=1432907563,1432907522][/DOUBLEPOST]
asd454614564137564645654iİsd32rsdcfvdİfsdcsd45r6dsf57sdf54687684687778444444444cfsdf32454566234fSDB
Bunu yazmıştır.
Şu kodu artık paylaşmayın be :(

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Hayır, onu düşünmeden yazdım. Hem benim değil sunucu sahiplerinin düşüneceği bir durum bu. En basit Mineplex'de bir sunucu. Ama bu tarz oyun kaynaklı açıkları anında engelleyebiliyorlar. Bir minecraft sunucun var ise, gerek oyun gerek sunucu sistemleri açıklarını araştırıp/bulup buna anında çözüm üretmelisin. Yapamıyorlar ise açıktan faydalanır oyuncularda.
Welcome To TURKEY! demek istiyorum. Biliyorsun, sunucu yöneticilerinin çoğu umursamıyorlar, para kazanayım yeter mantığındalar... Evet, bir sunucu para kazanmadan işlemez ama neden mineplex öyle değil? Çünkü onlar oyuncularına değer veriyorlar. Ama Türk sunucularının çoğu böyle değil, kim bilir çoğu kişi fark edemedi daha bunu.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen umursamıyorlar, ve oyuncu çekmek derdindeler. birçok yada bazı sunucu sahipleri sunucusunun Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu(!), önemli olan oyuncularının eğlenmesi olduğunu vede sunucusunun sadece birkaç bin kişi çekiyor diye Türkiye'nin en iyi sunucusu olduğunu düşünüyor. İlk önce bu adamların 1.8.6 güncellemesinin çıktığını, cracked yaparak çok yanlış yaptıklarını, ve bungeecord sistemlerini bilinçsiz bir şekilde kullandıklarını bilmeleri gerek.[DOUBLEPOST=1432910033,1432909999][/DOUBLEPOST]
Evet, ek olarak başka bir kod varmı bilgim yok. Oyuna girerek deneyebilirsiniz.
Ehms saol :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen umursamıyorlar, ve oyuncu çekmek derdindeler. birçok yada bazı sunucu sahipleri sunucusunun Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu(!), önemli olan oyuncularının eğlenmesi olduğunu vede sunucusunun sadece birkaç bin kişi çekiyor diye Türkiye'nin en iyi sunucusu olduğunu düşünüyor. İlk önce bu adamların 1.8.6 güncellemesinin çıktığını, cracked yaparak çok yanlış yaptıklarını, ve bungeecord sistemlerini bilinçsiz bir şekilde kullandıklarını bilmeleri gerek.[DOUBLEPOST=1432910033,1432909999][/DOUBLEPOST]
Evet, ek olarak başka bir kod varmı bilgim yok. Oyuna girerek deneyebilirsiniz.
Not worked for me...

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Server'i söylersen ve adamın adını söylersen bende onu çökertebilirim :D (Tabi onun gibi İ yazarak değil.)