Temel Liseler Hakkında

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu temel liseler hakkında bilgi sahibi olan var mi ?
Temel lise nedir?
Dershaneler kapatilinca kapatilan dershanelerin yerine gelicek eğitim kurumlaridir.

Fiyatlari nedir acaba bilgisi olan ?

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Haa bu konuyu açtığın iyi oldu bende gidebilirim. Ben şu kenarda oturup bilgiden yararlanayım.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yanlış hatırlamıyorsam bizim dershanenin dönüşüm sonrası yıllığı 3.000Tl ydi

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eğitim düzeyleri biraz daha tecrübesiz olduğu için temel lise denmiştir. Ek bir ders alma yeri değildir.. Liseni orada tamamlarsın. 8.sınıftan mezun olunca veya daha sonra yerleşilebilir.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2 sene sonra gitcem burs kazanmasssan 14.000 tl dediler bize

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Fatih Dershanesi kapanınca 8000 tl :S
Eninde sonunda aynı dersi alacağız Lise yerine geçseler ne olacak ki .s

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
2 sene sonra gitcem burs kazanmasssan 14.000 tl dediler bize

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Fatih Dershanesi kapanınca 8000 tl :S
Eninde sonunda aynı dersi alacağız Lise yerine geçseler ne olacak ki .s
15.000 TL'den başlayan ve öğrenci derste kendini yere atsa '' Ay Allah canını almasın '' diyip gülen eğitim yuvası ._.
bkz. Çılgın Çocuk Dershaneyi Coşturuyor
Pahalı degil mi? Benim bildigim 3500 TL Geri kalanını devlet karşılıyor.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
temel lise deki asıl amaç şu ki dersahanelerin okulla birlikte kullanımı sonucu hangi okula gittiğinin bi önemi olmadan dersanelerin bu bizim öğrencimiz demesinden kaynaklanır ve tememl lisede milli okul yerine dersanenin kurduğu sınavsız ödevsiz ve sözlü notlarının fullendiği bir yer oluyor, ödevler sadece testlerden veriliyor, ve bazı dersaneler hala temel lise olmak için ruhsat almamıştır bunlara dikkat edelim arkadaşlar ucuz diye gümbürtüye gitmeyin

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
temel lise deki asıl amaç şu ki dersahanelerin okulla birlikte kullanımı sonucu hangi okula gittiğinin bi önemi olmadan dersanelerin bu bizim öğrencimiz demesinden kaynaklanır ve tememl lisede milli okul yerine dersanenin kurduğu sınavsız ödevsiz ve sözlü notlarının fullendiği bir yer oluyor, ödevler sadece testlerden veriliyor, ve bazı dersaneler hala temel lise olmak için ruhsat almamıştır bunlara dikkat edelim arkadaşlar ucuz diye gümbürtüye gitmeyin
Valla ben söylüyorum, hala gereksiz :(

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Valla ben söylüyorum, hala gereksiz :(
gereksiz olduğu doğru, yapan insan her yerde yapar, okul ne kadar zorlarsa zorlasın ancak bazı arkadaşlar kendilerini kandırıyor lütfen şuanda t.l. giden biri olarak gereksiz olduğunu içine girdiğimde anladım şimdi siz t.l. sin kurtarıcı bişi olduğunu düşünüyorsunuz ancak siz ne kadar kurtarılmaya hazırsanız o kadar kurtarılırsınız zaman mekan farkı olmaksızın.

• Beğen
Reactions: DIO

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
gereksiz olduğu doğru, yapan insan her yerde yapar, okul ne kadar zorlarsa zorlasın ancak bazı arkadaşlar kendilerini kandırıyor lütfen şuanda t.l. giden biri olarak gereksiz olduğunu içine girdiğimde anladım şimdi siz t.l. sin kurtarıcı bişi olduğunu düşünüyorsunuz ancak siz ne kadar kurtarılmaya hazırsanız o kadar kurtarılırsınız zaman mekan farkı olmaksızın.
Şey... Türk Lirasından mı bahsediyorsun .s