Abi bir bakın yalvarırım

RosCraft2

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Abiler tek bir komut varmış bütün servere crash verdiriyormuş
iI
gibi bi cümleymiş yazan olursa sevinirim
+ bide arkadaşlar size bir ss abiler tek bir komut ile bir yazı ile bütün server crash verdi

Abilerim resmi göremeyenler icin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kod:
http://i.hizliresim.com/YBQ8Wj.png

nasıl yapıldıgını bilenler desin nolur

S

sergun26

Ziyaretçi
Kötü emellerine yardım edemem, ama engellemek istiyorsan kendi sunucumda kullandığım:
Kod:
on command:
    if whole command contains "̇":
        send "&1[&6&lTay&b&lSer&5Craft&1] &9Anti&cHile&7: Sunucu çökertme girişimi engellendi."
        cancel event
        stop
on chat:
    if message contains "̇":
        send "&1[&6&lTay&b&lSer&5Craft&1] &9Anti&cHile&7: Sunucu çökertme girişimi engellendi."
        cancel event
        stop

RosCraft2

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sergun abi bn butun sunuculari biliyorum ama o kodu sadece 1 düşmanıma yapacağım 160 tl verdigim sunucudan attı beni ortaklıktan

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sergun abi bn butun sunuculari biliyorum ama o kodu sadece 1 düşmanıma yapacağım 160 tl verdigim sunucudan attı beni ortaklıktan
Güzel kardeşim. Bu forumda senin başkalarına karşı kullanman için bu tarz bir cümleyi sana veremeyiz. Lütfen bizden bu konuda yardım bekleme ...

RosCraft2

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel kardeşim. Bu forumda senin başkalarına karşı kullanman için bu tarz bir cümleyi sana veremeyiz. Lütfen bizden bu konuda yardım bekleme ...
Abi lutfen ya valla serverim roscraft.nitrado.net reklam olmasin ama biri yapiyrdu levent abiye vericem engelleme pluginni ama genede vermesennde saol onu yaptılar sunucuda 20 kişi varken 0 kişi oldu ama o kodu vermezseniz engelleyemez

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi lutfen ya valla serverim roscraft.nitrado.net reklam olmasin ama biri yapiyrdu levent abiye vericem engelleme pluginni ama genede vermesennde saol onu yaptılar sunucuda 20 kişi varken 0 kişi oldu ama o kodu vermezseniz engelleyemez
Koda ihtiyacı yok yukarıdaki plugini yüklesin engellesin.

benim amacım engellemek + bide nedne solemiyorsunuz benim sizden ne farkım var siz insansınız ben hayvanmı? :(
Hayır , fakat bunu saldırı amaçlı kullanacağa benziyorsun.