aaa saol tamam vermene gerek yok saol plugin için yeahaaaaaaKoda ihtiyacı yok yukarıdaki plugini yüklesin engellesin.
aaa saol tamam vermene gerek yok saol plugin için yeahaaaaaaKoda ihtiyacı yok yukarıdaki plugini yüklesin engellesin.
onun amacı engellemek değil saldırmakKoda ihtiyacı yok yukarıdaki plugini yüklesin engellesin.
Bende bu tarz bir eğilim gördüğüm için engelleme pluginini attım fakat kodu atmadım.onun amacı engellemek değil saldırmak
Çok iyi maydonoz oluyorsun konuya @reisben55 vermeseydi belkide crash ı verdiren adam daha fazla verdircektionun amacı engellemek değil saldırmak
bu cümlesinden niyeti belli zaten[DOUBLEPOST=1432991263,1432991200][/DOUBLEPOST]Sergun abi bn butun sunuculari biliyorum ama o kodu sadece 1 düşmanıma yapacağım 160 tl verdigim sunucudan attı beni ortaklıktan
kendin söylüyorsun kodu birbaşkasına yapmak için istediniÇok iyi maydonoz oluyorsun konuya @reisben55 vermeseydi belkide crash ı verdiren adam daha fazla verdircekti
Konuya zaten cevap verildi , sorun çözüldü.bu cümlesinden niyeti belli zaten[DOUBLEPOST=1432991263,1432991200][/DOUBLEPOST]
kendin söylüyorsun kodu birbaşkasına yapmak için istedini