DeathLight
You tell me life isn't that hard.
- En iyi cevaplar
- 0
Maalesefhayatında hiç mi anime izlemedin[DOUBLEPOST=1432992250,1432992215][/DOUBLEPOST]
Dede senmisin ._.
Maalesefhayatında hiç mi anime izlemedin[DOUBLEPOST=1432992250,1432992215][/DOUBLEPOST]
Dede senmisin ._.
hadi canım içinede cakra katıyolar dimi ?naruto bi tur italyan yemegidir
naruto bi tur italyan yemegidir
Kimseye senin ağzını burnunu kırarım diye bir şey diyemezsin. Herkesin kendine özgü düşüncesi vardır. Bu arada kim kimin ağzını burnunu kırar belli olmaz sanal ortamda artistlik taslama insanlara.Ben şimdi bunun ağzını burnunu kırarım.
Gibtir git buradan ._.
Ne terbiyesiz bir insansın sen be ?Ben şimdi bunun ağzını burnunu kırarım.
Gibtir git buradan ._.
Naruto için eskiden bende öyle diyordum izlersen fikrin değişir.Japon Cin Ve Kore Gibi Ülkeleri Sevmedigim İçin Naruto Gibi Sacma Bi Kararkterinde Serverine gelmem![]()
hayır anlıyoruz senin küfür edip sonra azını burnunu kırarım demen şaka'ya girmiyor canısı.Hiçkimse şakadan anlamıyor ben afk ağlicam
Demek ki şakanın yeri burası değilmiş.Hiçkimse şakadan anlamıyor ben afk ağlicam
Ağla sonra kendiini as sonrada seni pişirip çiğneğip sonrasında ise tükürüp tuvalete atıp üstüne işesinler ve sifonu çekip parçalarını hala duran kafanın ağzına koysunlar senin işte espiri anlayışın buHiçkimse şakadan anlamıyor ben afk ağlicam
Yazık Kelb Ibnul KelbBen şimdi bunun ağzını burnunu kırarım.
Gibtir git buradan ._.