Biray PINAR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır ben isim konusunu kast ettim.İlk attığm mesajı okurmusun lütfen
Hayır ben isim konusunu kast ettim.İlk attığm mesajı okurmusun lütfen
Yemek içinde bir ağaç dalını kopar kısa bir şekilde koy otları tak oraya yerTamam.
Tamam denerim. Peki su içme konusunda düşünceleriniz nedir?Yemek içinde bir ağaç dalını kopar kısa bir şekilde koy otları tak oraya yer
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
AkanCeyi daha çok severÇileği çok severler ._.
Evet bunu bir youtube Kanalı'nda duymuştum.Çileği çok severler ._.
Fakat bu bir kara kaplumbağası su kaplumbağası değil.yazın bakımı çok zordur her saat başı üzerine su atman(nazikçe) gerekir. Özellikle öğle saatler geniş bir kabın içine ayaklarına kadar su doldurup koyman yaşamasına yardım eder.
Beni bildiğim su içmiyorlar ama sen yinede bir tas su koy. Özellikle marul gibi geniş yapraklı bitkileri çok yerler.
kara kaplumbağlarınında suya ihtiyacı olur. kışın 3-4 günde bir yazın saat başı banyo yapması lazım.Fakat bu bir kara kaplumbağası su kaplumbağası değil.
Zaten bahçede yaşıyor gecelerinde hava kararıyorOt türü ne verirsen yerler diye biliyorum.
Ve yuvasını iki bölümlü yapman gerekiyor, bir kısım uyuması için ışık almamalı, bir kısımsa ışık almalıdır.
Banyo derken üzerine suyu boşaltacakmıyım yoksa fısfısmı yapıcamkara kaplumbağlarınında suya ihtiyacı olur. kışın 3-4 günde bir yazın saat başı banyo yapması lazım.
Ben hafifce üzerine döküyordum fısfıs olmadığından.Banyo derken üzerine suyu boşaltacakmıyım yoksa fısfısmı yapıcam